Pravdepodobne zamlčané tehotenstvo

14. mar 2024

Ahojte.
Krámy som mala naposledy od 18.1. do 22.1.
14.2. mi vyšiel prvý pozitívny test, slabá čiarka, ktorá postupne silnela.
Avšak, bola som u lekára teraz v pondelok, 11.3. a videl len 13 mm prázdny gestačný vak, čo odpovedal 6+1 A dnes som si spravila len tak zo zvedavosti digi test a je tam 2-3 (pričom 2.3. mi ukazoval 3+). Objednaná som na budúci piatok a dovtedy mám brať utrogestan.
Takže tak. Osobne si myslím, že to bude potrat, či myslíte, že je tam ešte nejaká nádej?

nika11103
14. mar 2024

Za to slovo kramy dostaneš 😀 ale k veci podľa mna šanca stále je , dal ti aj lieky , nezostáva nič iné , len čakať . Držím moc palce !

autor
14. mar 2024

@nika11103 tak pardon, menštruáciu 😅

lucia7933
14. mar 2024

mam rovnaku skusenost s tym clear blue minule tehotenstvo, mne najprv ukazoval 1-2, potom o par dni 2-3, a robila som si aj treti test tusim po dvoch dalsich tyzdnoch a stale tam boli len 2-3....klasicke testy boli stale silne...ale nakoniec z toho bol MA :/ plod sa prestal vyvijat medzi 6-7tt.. :/

lucia7933
14. mar 2024

ale tak zalezi kedy si robila ten test, mozno bol len moč moc zriedeny a ukazal 2-3 ? pokial nemas spinenie, krvacanie, bolesti...stale je nadej ze bude dobre, len na testy by som sa nespoliehala

autor
14. mar 2024

@lucia7933 No, sak tohto sa obávam aj ja, že to bude aj môj prípad. 🫤

majamat
14. mar 2024

mohol byt moc viac zriedeny, preto test mohol ukazat inak,

nat_alia
15. mar 2024

Je nadej tiez som brala utrogestan a mam synceka teraz

ailiba
15. mar 2024

Podla mna uz by urcite bolo nieco vidno... Takze ja si skor myslim, za asi z toho uz nic nebude... Ale nadej zomiera posledna. Drz sa🙏... Neistota je najhorsia.

autor
26. mar 2024

Tak nakoniec z toho bola anembryola, vývin zastavený v 6+4 tt a telo sa mi nakoniec aj samo následne vyčistilo bez nejakých komplikácií. 🙂

majamat
26. mar 2024

to mi je luto. skore zotavenie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre