ahojte, prosim vedel by mi niekto poradit dobreho, no predovsetkym citliveho a ohladuplneho psychoterapeuta/psychoterapeutky v BA? som v 18.tt a od prvych tyzdnov prekonavam strasne stavy uzkosti, niekedy az paniky, no nemam velke stastie pri hladani pomoci...☹ citala som, ze aj v tehotenstve sa daju brat lieky na uzkost...nemate niektora skusenosti s niecim podobnym? dakujem za odozvu...
dakujem za odozvu 🙂 priatelia, moji psikovia a priroda pomahaju na chvilku, no uzkost sa stale vracia najma, ked som sama. skusala som aj psychoterapeuta a takisto zabralo len na chvilku, mozno by som mala skusit ineho, neviem. dufam je to len hormonalna zalezitost a postupne to prejde...navstevy psychiatra sa sice dost obavam, ak by vsak niekto poznal naozaj dobreho, dajte prosim kontakt. vdaka
@zuzulianka84 ahoj nasla si dobreho psychoterapeuta?
ahoj, no nie je to celkom psychoterapeut, ale nasla som dobru psychiatricku. hladas tiez?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj.. no ja som na zaciatku tohoto tehotenstva mavala tiez stavy uzkosti, ale asi nie takeho rozsahu ako ty, ak rozmyslas o odbornej pomoci. kazdopadne, ale to je iba moj osobny nazor) , by som nehladala medikamentozny sposob pomoci. urcite je viac rieseni, psycholog by ti pomoct mohol. skusala si nejako sa odreagovat? napr. vychadzka do prirody, ist si zaplavat, stretavat sa s priatemi, ist na masaz, dopriat si zmenu.. mozno banality ale mne taketo veci velmi pomahaju 🙂 neviem ci som pomohla ale kazdopadne drzim palce aby to coskoro preslo 🙂