Pozitívny test a tmavohnedé špinenie

miska7754
29. jún 2020

Ahojte dneska som bola u svojho gynekológa s tým ze test mi vyšiel pozitívny a spinim takým hnedým tmawo hnedým výtokom a robila mi vyšetrenie a keď vytiahla tu kamier ku tak bola celá taka z tmavo hneď skrv myslíte si že som potratila? Zobrala mi krv hcg a ešte stredu mi zoberie s budú vedieť výsledky

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miska7754
autor
29. jún 2020

@bambulienka25 dneska som aj mala troska bolesti podbrušku spinim takým tmavo hnedým nie krv ale tmavo hnedá no taka krv

lejluska
29. jún 2020

Ja som tak mala v marci tohto roku, krvácala som, potom som špinila presne ako opisuješ- tmavohnedé a dnes som v 24 týždni tehotenstva 🙂 nemusí to nič znamenať, ešte to môže byť dobré 🙏 viem z vlastnej skúsenosti...ale mám aj negatívnu skúsenosť spred 7 rokov, vtedy toto u mňa znamenalo potrat žiaľ 😔 ale vravím, teraz je to ok tak ti držím palce ♥️

miska7754
autor
29. jún 2020

@lejluska ja tiež pred rokom a pol som mala potrat krvacala som ale to riadne zomns tieklo to mi museli dať až inejckiu proti krvácaniu ale toto je ako keby len špinenie stredu budem mudrejsia

lejluska
29. jún 2020

@miska7754 môže to byť ešte dobré, určite 😉 hlavne asi kľud, oddych a uvidíš... Daj potom vedieť, že čo 🙂

chocolate_cake
30. jún 2020

Aj ja som toto mala asi 2-3 mesiace pri druhom tehotenstve. Nic som na to nebrala a narodil sa mi zdravy syn. Ani neviem, preco sa to dialo.

miska7754
autor
30. jún 2020

@chocolate_cake a brlai ti aj krv hcg dva krát aby zistili ci stúpajú tie hodnoty ci

chocolate_cake
1. júl 2020

@miska7754 Nie, nebrala mi krv. Predpisala mi Duphaston 3 balenia, ale nevybrala som ani jednu tabletku. Bolo to celkom intenzivne, ale potom to same preslo.

miska7754
autor
1. júl 2020

@chocolate_cake tak už mám výsledky hormon stúpol takže dobre dala mi tabletky duphaston 2 krát denne uzivat

chocolate_cake
1. júl 2020

@miska7754 Super, drzim palce, isto bude vsetko ok 🙂

jana2518
1. júl 2020

@miska7754 ja presne to iste od začiatku špinim tmavohnedo dostala som dupaston ascorutin a protesteron. Teraz som 7tt už som videla aj srdiečko vraj je to v poriadku. Ale ako hovorím vkuse vyše 2tyzdne tmavohnedy vytok. Lekár povedal že pokial nieje krv mám brat lieky. Kontrolu mám až o 2tyzdne. Tak drzkajme si všetky palce až to každej z nás dobre dopadne.

babyttcirl
2. júl 2020

@jana2518 ja som spinila od 5.5 tyzdna az do utorka - 7.5tt hnede a obmenou par dni. Picham.si clexane a beriem utrogestan a estrofem. Asi mam infekciu mocovych ciest , gynda mi dala ATB na 4 dni - tak ich beriem. Ja s tym mocakom mavam problemy takze AJ z toho to moze byt. Som teraz 8tt.

jana2518
2. júl 2020

@babyttcirl a potom to špinenie úplne ustálo, ja som tiež na močák náchylná pred tehu stále zápaly opakované. Aj v detstve.

babyttcirl
2. júl 2020

@jana2518 neviem, dnes 3den ich beriem a uz 3 dni je to ok. Ale sledujem to cely den . Uvidime. Este mam 1 den - zajtra.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre