Ahojte dneska som bola u svojho gynekológa s tým ze test mi vyšiel pozitívny a spinim takým hnedým tmawo hnedým výtokom a robila mi vyšetrenie a keď vytiahla tu kamier ku tak bola celá taka z tmavo hneď skrv myslíte si že som potratila? Zobrala mi krv hcg a ešte stredu mi zoberie s budú vedieť výsledky
@bambulienka25 dneska som aj mala troska bolesti podbrušku spinim takým tmavo hnedým nie krv ale tmavo hnedá no taka krv
Ja som tak mala v marci tohto roku, krvácala som, potom som špinila presne ako opisuješ- tmavohnedé a dnes som v 24 týždni tehotenstva 🙂 nemusí to nič znamenať, ešte to môže byť dobré 🙏 viem z vlastnej skúsenosti...ale mám aj negatívnu skúsenosť spred 7 rokov, vtedy toto u mňa znamenalo potrat žiaľ 😔 ale vravím, teraz je to ok tak ti držím palce ♥️
Aj ja som toto mala asi 2-3 mesiace pri druhom tehotenstve. Nic som na to nebrala a narodil sa mi zdravy syn. Ani neviem, preco sa to dialo.
@chocolate_cake a brlai ti aj krv hcg dva krát aby zistili ci stúpajú tie hodnoty ci
@miska7754 Nie, nebrala mi krv. Predpisala mi Duphaston 3 balenia, ale nevybrala som ani jednu tabletku. Bolo to celkom intenzivne, ale potom to same preslo.
@chocolate_cake tak už mám výsledky hormon stúpol takže dobre dala mi tabletky duphaston 2 krát denne uzivat
@miska7754 Super, drzim palce, isto bude vsetko ok 🙂
@miska7754 ja presne to iste od začiatku špinim tmavohnedo dostala som dupaston ascorutin a protesteron. Teraz som 7tt už som videla aj srdiečko vraj je to v poriadku. Ale ako hovorím vkuse vyše 2tyzdne tmavohnedy vytok. Lekár povedal že pokial nieje krv mám brat lieky. Kontrolu mám až o 2tyzdne. Tak drzkajme si všetky palce až to každej z nás dobre dopadne.
@jana2518 ja som spinila od 5.5 tyzdna az do utorka - 7.5tt hnede a obmenou par dni. Picham.si clexane a beriem utrogestan a estrofem. Asi mam infekciu mocovych ciest , gynda mi dala ATB na 4 dni - tak ich beriem. Ja s tym mocakom mavam problemy takze AJ z toho to moze byt. Som teraz 8tt.
@babyttcirl a potom to špinenie úplne ustálo, ja som tiež na močák náchylná pred tehu stále zápaly opakované. Aj v detstve.
@jana2518 neviem, dnes 3den ich beriem a uz 3 dni je to ok. Ale sledujem to cely den . Uvidime. Este mam 1 den - zajtra.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?