Pozitívny test a špinenie

meggie.sk
16. apr 2013

Žienky idem si k Vám vyliať srdiečko... veľmi sa bojím......Dnes som mala dostať menzes, ale v sobotu a v nedeľu keď som sa utierala po malej potrebe, tak bol na papieri taký ružovkastý hlien, neviem ako to lepšie popísať. Bolo to raz za deň. Včera, to už som mala slipovú vložku a na nej bolo trochu krvi.... Dnes som čakala či príde mrcha, ale také vnútorné nutkanie som mala urobiť tesť keďže sme sa snažili o mimi už nejaký ten mesiac a takéto čudné špinenie som pred mrchou ešte nemala. Kočky test bol pozitívny. Tak som volala lekárke, povedala čo sa deje, povedala, že mi napíše dufaston. LEn dnes sa k nej do BA nedostanem, tak mi poradila aby som poprosila v lekárni, že im ho zajtra aj donesiem. V jednej úplne nepríjemné, že nie, tak som išla do inej a tam pani zlatá mi ich predala, Aj slzičku som upustila.
Kočky ale prečo to píšem, jasné, že sa bojím, stalo sa to presne aj pred rokom, presne na deň. Ke´d som lekárke vravela, že so mala - vtedy to bolo hnedé špinenie asi 3x, tak povedala, že nič také nevidí a ďalej to neriešila. Potratila som a tak som ju aj zmenila. Dozvedela som sa, že je tu u nás pani dr. Gottschalová, je ozaj milá, tak som išla k nej.
Kočky hrozne sa bojím, že sa to zopakuje. hrozne moc. Veľmi si to mimi prajeme, nepriek tomu, že už dve deti máme. Jedna je z ex manželstva a teraz s priateľom túžime ešte po ďalšom.... Navyše mám zvýšenú hranicu homocysteínu, tak ma pravdepodobne čaká brať fraxiparín či ako sa to píše....
Zabudla som na niečo. Minulý piatok som bola u obvo´dáčky lebo som mala teploty a celú mandľu bielu. Vravela som jej, že pracujeme na mimi, tak vravela, že dobre, že som jej to oznámila, dala mi zinath a hedelix. Myslíte, že by to mohlo byť z toho? Myslím to "špinenie"?

trish31
16. apr 2013

@meggie.sk no,a ktory tyzden si?Lebo ja som 12.tt a spinim stale...Moze byt,ze sa ti uhniezduje babatko predsa

meggie.sk
autor
16. apr 2013

@trish31 ja som dnes mala dostať mrchu a mala som taký zlý pocit z toho ružového čuda čo som si utrela 2x a včera taká pekná červená krv... to sa mi nestalo, to bolo síce len trošku.....čiže som niekde na začiatku. Kiež by to bolo tým uhniezďovaním. Je to na deň presne ako pred rokom, nerada by som aby sa to zopakovalo. Vtedy som potratila v 11TT

trish31
16. apr 2013

@meggie.sk jooooj,ved to je este veeeeelmi skoro..nestresuj sa vyloz nozky dobre bude

meggie.sk
autor
16. apr 2013

@trish31 No snažím sa ale nechcem aby sa to zopakovalo opäť. mala som piecť tortičky, idem to všetkoporušiť, mimi mi je prednejšie.

iplusr
16. apr 2013

ja som tiez namiesto ms mala spinenie. no a ked mrcha nechodia, tak som spravila test a boli //. spinenie trvalo asi 7 dni, aj brucho ma tak podozrivo bolelo, ako keby som mala mrchu kazdu chvilu dostat, tak som sa aj bala, ale spinenie preslo, ciarky silneli a teraz ma slavka skoro 2 roky.

trish31
16. apr 2013

@meggie.sk jasne,vyloz nohy a oddych

meggie.sk
autor
16. apr 2013

@iplusr no kiež by to tak bolo. Ja si testik robila kvoli vnutortnemu pocitu aj ked je pravda, že je skoro, ale ta druha ciarka je riadne silna. Myslím, tá ktorá sa má zobraziť, ktorá potvrdzuje tehu...Vykladám nohy, odpočívam 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre