Baby prosim o pomoc. Mala som pozitívny test no dnes ráno som mala krče a začala krvácať. Doktorke som ešte ani nevolala ohľadom testu. Neviem či tam mám ísť a povedať čo sa stalo alebo jednoducho babo odišlo a ide dalej cyklus? Nieje to nič strašné ani tie krče takže zvládam to.
Ja som to mala takto na zaciatku roka 2020, menzes mi meskal, pozitivny test, zacala som krvacat a po par dnoch uz test bol negativny. Neriesila som s doktorom nic, o 2,5 mesiaca som otehotnela a udrzalo sa, drobcek ma dnes 14 mesiacov. Drzim palce aj Vam.
ja by som to urcite spomenula, mne sa to stalo 2x aj ked teda az v 6tt a pricina bola na hematologii, pri poslednom uspesnom tehotenstve som si musela od pozitivneho testu pichat injekcie LWH (Fraxiparine, Clexane)
A musel to byť na 100% potrat? Nemôže íst o niečo iné?
Zavolaj dr. Nemusi to byt nic a moze...taky cas je vsetko 50 na 50. Ja som mala biochemicke 3x. Stava sa to velmi casto...1x ked sa stane dr vacsinou neriesi... pricina je vacsinou geneticka...moze byt aj malo progesteronu ale to sa zvacsa prejavi spinenim uz niekolko dni pred menstruaciou. Tak sprav o 2 dni test a uvidiš. Drzim palce
No nič baby začalo zo mňa tiecť takže to bol potrat..snáď nabudúce
Nabuduce sa podari❤ babo by zrejme nebolo zdrave tak to priroda zariadila takto
@miskamicha ja som mala takto dva krát potrat v 6 TT a až ďalšie tehotenstvo sa vydarilo.....držím palce ....presne som mala ráno pozitívny test a poobede kŕče krvácanie a potrat
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano lekarke by som to spomenula, pretoze skory potrat moze byt sposobeny napriklad nedostatkom progesteronu. V dalsom cykle si mozes poziadat o odber po ovulacii na hladinu progesteronu - aspon budes mat istotu, ze tym to nebolo...ono tych nezvladnutych uhniezdeni (a menstruacia prijde, alebo prijde s den-dva tri, tyzden oneskorenim je neskutocne vela). Ak by sa to opakovalo, bude to lekarka riesit (dufam, ze sa nebude), tak nech to mas v karte poznacene.