Ahojte vysiel mi pozitivny tehotensky test ale hnedo spinim sem tam..
mali ste to na zaciatku tehu?
Áno mala som to a tvoril sa mi vtedy plod ☺️☺️
Moze to byt zaciatok konca a nemusi to byt nic zavolaj gynekologovi nech predpise progesteron pre istotu
Treba hned nasadit progesteron, hrozi potrat. Ja som takto spinila adi tyzden a prisla o babatko. Pri dalsom tehu som tiez zacala spinit, nasadil mi progesteron a spinenie prestalo.
Zlte teliesko tvorilo mali progesteronu.
@xxemma spinenie na zaciatku tehu neznamená hneď že hrozí potrat. Môže ist aj o implantácne spinenie, jednorazove spinenie, prasknutie cievky, spinenie po sexe a pod. Ja som v prvom tehu nespinila a potratila som, v druhom som spinila opakovane napriek tomu že som od ovulácie brala progesteron v najvyssej možnej dávke a nepotratila som. A aj doktor povedal, ak plod nie je zdravý potratí sa a žiadny progrsteron ho nezachráni.
Volala som dr dal mi utrogestan… zajtra idem na krv na hcg
@xxemma no…. Uz mam tabletky chvalabohu… 🤞🏼
Drzim palceky.🍀😉
@xxemma kde som povedala že nemá ist k doktorovi??? Ale určite ju nepodporí keď jej niekto napiše, že jej hrozí potrat lebo žlté teliesko produkuje malo progrsteronu - to je len jedna z viacerych príčin, prečo špiní ale nemusí to tak byt. Ja som tiež išla s tým špinením k dr to je jasne ale nestresovala som, že potratim pretože práveže keď žena začne stresovať, jej telo začne produkovať stresovy hormón a ten môže zabit plod… nechápem prečo hneď treba pisat druhým ženám najhorší možný scenár.
Progestenalle nasadit ja som mavala tiež špiennie v čase ms ja ze sa mi spúšťa a som si spravila test zo srandy a tma dve čiarky progestenalle mi to špiennie ako tak zastavil potom som raz mala aj trocha krvi .. občasné špinenie ale prestalo to ked mi začal druhy trimester..ja som to špiennie mala zrejme aj z placenty mala som ju nizko vravel doktor ..ale bohvie no tiež som si na začiatku myslela že nič z toho nebude..teraz som v 21tt babo kope každý deň placenta sa posunula do zadu zatial je to všetko v poriadku podľa doktora 🙂 ale prvy trimester som bola ako na ihlach a bala sa
@arexka aaa gratulujem, a dakujem za povzbudzujuce spravy. Test mi dnes o dost zosilnel a trosku menej spinim ako vcera tak dufam ❤️
Áno ja som mala tiež ten test v čase ms slabšiu druhu čiarku a potom každým dňom silnela mi sme sli do nemocnice lebo som sa nalakala toho špiennia a to akože nič im je jedno povedia že to je príroda nedali mi žiadne lieky az moj doktor som vedela ze ten progestenalle mi pomože pomohol mi aj otehotnieť....ja som si ho vkladala zospodu do 16 týždňa potom povedal ze netreba doktor..to špiennie som mala občasné ale pre mňa bolo hlavne keď mi na prvej kontrole povedal že babetku bije srdiečko a je zdrave ..ja som bola 3 mesiace po zamlčanom potrate a mala som v hlave len negatívne myšlienky ze toto dopadne rovnako ale zazrak pre mna ze budeme mať chlapčeka a všetko v poriadku..🙂 ja som si myslela že to špiennie isto signalizuje niečo zle ale nie vždy to tak je ..pri tom zamlčanom potrate som vôbec nešpinila žiadny problem nemala a babu nebilo srdce 😞 Život sa niekedy zahrava ale som rada že po zlom prišlo dobre a držím vam palce nech ste na tom ako ja teraz 🙂🍀❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Treba zavolat na gynekologiu nasadia ti progesteron