Ahoj mamicky...meska mi ms a v piatok som si robila test, kt mi vysiel pozitivne co sa doma tesime, ale cez vikend ma skolila horucka a silna bolest v podbrusku a este aj slabe krvacanie..bola som u odbornej lekarky, kt som samozrejme povedala o teste aj o bolestiach a poslala ma na gyndu, ale tam mozem ist az ked na tom budem lepsie...nepojdem a nebudem ohrozovat zdrave mamicky v cakarni...mi predpisala lieky, kt neohrozuju vyvoj babetka...moze to byt nieco vazne?...viem ze nie sme tu doktorky, ale verim, ze mate nejake skusenosti...dakujem
Ak krvacas, mas horucky a silne bolesti v podbrusku, tak ano, moze to byt vazne... Ale ved preto sa chodi k doktorke, aby ti predpisala lieky, ked si chora a tehotna... Nijak mamicky neohrozis, urcite menej ako svoje dieta.... Ja ked som nahodou ochorela a bola som tehu, tak som nerozmyslala nad tym, ci ohrozim mamicky chripkou, ale sustredovala som sa na to aby som neohrozila zivot svojho dietata....
Okamžite na pohotovosť , ja som dostala vysoké horúčky ale už bolo neskoro MA v 9tt ..Nečakaj
ahoj mamicky...bola som u doktorky a potvrdila mi tehotenstvo termin mam 10.9. a predpisla mi duphaston...dakujem za rady a dufam ze vsetko dopadne len a len dobre 🙂...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anaj58 ohroziť neohrozit,,,choď na pohotovosť,,,necakaj