Zdravím, chcela by som sa spýtať mne mešká menštruácia 2 dni.. robila som si 4 testy a všetky vyšli pozitívne, bolesti mám ako pred menštruáciou, k doktorke som objednaná až za týždeň a vraj tie bolesti bývajú na začiatku tehotenstva.. mal to tak niekto podobne?
@daduska2252 ano, bolesti su velmi podobne
Áno, mierne bolesti sú v poriadku. Nesmie ísť o silné kŕče, pichanie ci nejaké silné krvácanie
Jasné… mne tiež presne 2 dni meškala, keď som dostala “menštruačné” kŕče a bola som si istá, že už menzes začína… akurát nezačal 😅 až na ďalší deň som si robila test a už samozrejme pozitívny
ano, je to uplne bezne, nemas sa coho bat.
Ďakujem Vám baby za odpoveď, lebo toto je moje prvé tehotenstvo a ja som jej volala lebo som dostala strach, testy pozitívne a bolesti ako keby čoskoro sa ma spustiť mrcha… povedala ze to je v poriadku a budúci týždeň nech prídem, tak snáď to dobre dopadne❤️
@daduska2252 ja som mala take bolesti tak cca 2-3 tyzdne, aj bolest prs ako pred kramami, ale potom akosi napuchli, tak som vedela, ze co sa deje 😂
@tyrkysova_kobyla ani nehovor, ja mam prsia naliate už asi týždeň, unavená som, včera o 23:00 mi musel priateľ objednať pizzu😂😂 a bolesti v podbrušku akoby ma prísť aj výtok taký ako pred menzesom a nič, včera som si len tak že zo srandy a zvedavosti skúsila spraviť test, včera tam bol slabý duch.. a dnes ráno hneď ako som vstala pekná druhá čiarka
Odporúčate aj nejaké vitamíny začať užívať na začiatku či to lekárka poradí?
@daduska2252 kyselinou listovou nic nepokazis a mne odporucil aj D vitamin 🙂
@tyrkysova_kobyla ďakujem❤️
Aj také jemné pichanie raz v jedno potom v druhom vaječníku a tlak v podbrušku
ono tie bolesti su podobne tym menstruacnym. ja aj pri oboch porodoch som to tak citila, ked som mala kontrakcie, ako silne menstruacne krce. to spolu proste suvisi 🙂
Mali ste aj také, že návaly tepla a zrazu zimnica?
@daduska2252 ja ani nie. Skor mi bola viac zima ako bez tehotenstva za danych okolnosti a pocasia
@tyrkysova_kobyla aj mne je viac zima ale občas mi príde horúco
@daduska2252 ja som si pri prvej dcere myslela, ze mam riadne zapaleny slepak 😀 slepak bude mat uz 8 rokov 😀
@daduska2252 ja som mala také kŕče že som si dala ibalgin od bolesti. Bola som lresvedčená, že už príde MS a nič. Cítila som sa hrozne unavená tak som si kúpila test. Skoro mi oči vypadli.
@daduska2252 ano ja som mala presne pocity ako pred menzesom teda priznaky vecsie prsia boledti vsjecnikov a uz uz som cakala kedy pridu a prisiel na svet moj syn 😁
@hsjdudhdbd no ja som dnes bola u lekárky a na sone ešte nevidela nič a 6 testov pozitívnych aj digitálne , tak mi brala krv a uvidíme, snáď všetko v poriadku a zadarilo sa❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@daduska2252 ano moze ist o uhniezdovanie.