Pozitívny test a bolesti ako pred menštruáciou

daduska2252
3. jan 2023

Zdravím, chcela by som sa spýtať mne mešká menštruácia 2 dni.. robila som si 4 testy a všetky vyšli pozitívne, bolesti mám ako pred menštruáciou, k doktorke som objednaná až za týždeň a vraj tie bolesti bývajú na začiatku tehotenstva.. mal to tak niekto podobne?

pininka1
3. jan 2023

@daduska2252 ano moze ist o uhniezdovanie.

tyrkysova_kobyla
3. jan 2023

@daduska2252 ano, bolesti su velmi podobne

jaskolka
3. jan 2023

Áno, mierne bolesti sú v poriadku. Nesmie ísť o silné kŕče, pichanie ci nejaké silné krvácanie

dixitka
3. jan 2023

Jasné… mne tiež presne 2 dni meškala, keď som dostala “menštruačné” kŕče a bola som si istá, že už menzes začína… akurát nezačal 😅 až na ďalší deň som si robila test a už samozrejme pozitívny

hildicapupu
3. jan 2023

ano, je to uplne bezne, nemas sa coho bat.

daduska2252
autor
3. jan 2023

Ďakujem Vám baby za odpoveď, lebo toto je moje prvé tehotenstvo a ja som jej volala lebo som dostala strach, testy pozitívne a bolesti ako keby čoskoro sa ma spustiť mrcha… povedala ze to je v poriadku a budúci týždeň nech prídem, tak snáď to dobre dopadne❤️

tyrkysova_kobyla
3. jan 2023

@daduska2252 ja som mala take bolesti tak cca 2-3 tyzdne, aj bolest prs ako pred kramami, ale potom akosi napuchli, tak som vedela, ze co sa deje 😂

daduska2252
autor
3. jan 2023

@tyrkysova_kobyla ani nehovor, ja mam prsia naliate už asi týždeň, unavená som, včera o 23:00 mi musel priateľ objednať pizzu😂😂 a bolesti v podbrušku akoby ma prísť aj výtok taký ako pred menzesom a nič, včera som si len tak že zo srandy a zvedavosti skúsila spraviť test, včera tam bol slabý duch.. a dnes ráno hneď ako som vstala pekná druhá čiarka

daduska2252
autor
3. jan 2023

Odporúčate aj nejaké vitamíny začať užívať na začiatku či to lekárka poradí?

tyrkysova_kobyla
3. jan 2023

@daduska2252 kyselinou listovou nic nepokazis a mne odporucil aj D vitamin 🙂

daduska2252
autor
3. jan 2023

@tyrkysova_kobyla ďakujem❤️

daduska2252
autor
3. jan 2023

Aj také jemné pichanie raz v jedno potom v druhom vaječníku a tlak v podbrušku

jeltica
3. jan 2023

ono tie bolesti su podobne tym menstruacnym. ja aj pri oboch porodoch som to tak citila, ked som mala kontrakcie, ako silne menstruacne krce. to spolu proste suvisi 🙂

daduska2252
autor
3. jan 2023

Mali ste aj také, že návaly tepla a zrazu zimnica?

tyrkysova_kobyla
3. jan 2023

@daduska2252 ja ani nie. Skor mi bola viac zima ako bez tehotenstva za danych okolnosti a pocasia

daduska2252
autor
3. jan 2023

@tyrkysova_kobyla aj mne je viac zima ale občas mi príde horúco

elizita
3. jan 2023

@daduska2252 ja som si pri prvej dcere myslela, ze mam riadne zapaleny slepak 😀 slepak bude mat uz 8 rokov 😀

terry658
3. jan 2023

@daduska2252 ja som mala také kŕče že som si dala ibalgin od bolesti. Bola som lresvedčená, že už príde MS a nič. Cítila som sa hrozne unavená tak som si kúpila test. Skoro mi oči vypadli.

daduska2252
autor
3. jan 2023

Tak robila som si ešte pre istotu ďalší digitálny a tu je výsledok

hsjdudhdbd
4. jan 2023

@daduska2252 ano ja som mala presne pocity ako pred menzesom teda priznaky vecsie prsia boledti vsjecnikov a uz uz som cakala kedy pridu a prisiel na svet moj syn 😁

daduska2252
autor
5. jan 2023

@hsjdudhdbd no ja som dnes bola u lekárky a na sone ešte nevidela nič a 6 testov pozitívnych aj digitálne , tak mi brala krv a uvidíme, snáď všetko v poriadku a zadarilo sa❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre