Dobrý deň.
Prosím vás viete mi konzultovať tieto výsledky?
@stanula1984 1:280 znamená že len jedna žena z 280 žien bude mať dieťatko s DS....a NT je veľmi dôležitá hodnota a tu máš perfektnú 😊 a veľa robí aj tvoj vyšší vek
@stanula1984 na morfologickom ti to moze vyvratit podla ultrazvuku
Aj tak si myslim ze to bude v poriadku je to iba statistika ...
@stanula1984 urcite by som nesla mozno keby bolo 1:10...jedine na sono morfo ist ...
A v 13 tt si nebola na morfo?uz tam hovoria nosovu kosticku ...
@stanula1984 aha ..tak drzim palce ...potom daj vediet ..
@stanula1984 od koho takzto odpoved preboha ? Vsak pockaj na morfo a keby aj koli downovmu syndromu by si ukoncila tehotenstvo??
@stanula1984 neuveritelne, ako Ti toto môžu povedať o tom potrate. Ja som mala niečo podobne, rovnako ako iné ženy v mojom veku (35) … žiadny down sa nekoná samozrejme…
Hlasim sa prvy screen 1 ku 250 .v ten den robeny aj odber.na trisomy vysledok za 5 dni a tam vsetko negativne. Pouvazuj tych par stoviek pre ten klud stoji.
@saxana000
Nevieš mi povedať aká je cena ultrazvuk Gynstar?
@stanula1984 vsetko mas na internete a volaj si aby ta stihli vziat v cas podla tyzdna
@stanula1984 tak skus grochala ten je topka a tiez v martine
@stanula1984 to netusim.morfo ide.okolo 100ky
@stanula1984 aj grochal berie 95 za vyšetrenie + 5 € za osobu s tebou + za fotku 5€
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mala by si to konzultovat s dr... ale vela tem je tu na tieto vysledky horsie zeny mali a dietatka zdrave .. vela krat je to iba statistika ... urcite to dobre dopadne