Pozitívne testy, špinenie a možné mimomaternicové tehotenstvo

lili888
27. okt 2014

ahojte mamicky!
pred par dnami som si robila 3 tehotenske testy a vsetky mi vysli pozitivne...potom som zacala ale spinit...je to taka tmavohneda krv a su v nej aj take akoby krvne zrazeniny a mam aj dost silne krce a bolesti v bruchu...trva to uz treti den...bola som u svojho gynekologa a ten mi robil ultrazvuk, no nevidel vobec nic...poslal vzorku mojej krvi na pritomnost HCG nakolko ultrazvuk neukazal nic a vravel ze to moze byt aj nejaky zapal...ja iba nerozumiem ako je mozne ze 3 testy boli pozitivne???
nemoze ist o mimomaternicove tehotenstvo? citala som ze vtedy sa na ultrazvuku nic neukaze. Nemate s tym nahodou niekto skusenosti? ake priznaky ste mali pri mimomaternicovom tehotenstve?

jankakvetka
27. okt 2014

Podľa mňa ta mal poslať do nemocnice.

lili888
autor
27. okt 2014

@jankakvetka no ja zajtra mam ist pre vysledok..nejako to uz prezijem...dufam len ze to nie je nic vazne

jankakvetka
27. okt 2014

@lili888 Držím palce....a dúfam že si nepotratila....To sa niekedy stane...a niektoré ani nevedia ak nerobia testy....

oladuna
27. okt 2014

Pri mimomaternicovom by si mala krvny test pozitivny lebo tie su ovela citlivejsie ako domace testy co kupis v lekarni. Mala som mimomaternicove tehotenstvo ale to moze byt hocikde a prizbaky su vzdy ine.ked je lekarov test negativny tak si myslim ze oni vedia lepsie. Moze byt ze si potratila ale nechapem potom preco je HCG negativny lebo to by ukazalo.

lili888
autor
27. okt 2014

@jankakvetka
@oladuna
no ja len nechapem preco na ultrazvuku nebolo nic vidno...a tri testy pozitivne...vysledky tych krvnych testov na HCG budem mat az zajtra...neviem ci su pozitivne al. negativne
ale mam aj tehotenske priznaky (bolest prsnikov, castejsie mocenie, unava)
a tie bolesti a krce ma tak isto znepokojuju...mam problem aj pri chodzi lebo to dost boli a mam take akoby nafuknute brucho...nechapem co to moze byt :(

jankakvetka
27. okt 2014

@lili888 alebo si ešte malo tehotná.....ja som mala brucho nafuknute...na sone nebolo nič vidno....tiež som často cikala....a tri testy niesu pozitívne zo srandy....

jankakvetka
27. okt 2014

@lili888 Nechápem doktora ako môže tvrdiť niečo ako zápal...ak máš hcg v tele nakoľko ti vyšli testy pozitívne ...buď si potratila alebo ešte pockaj.

lili888
autor
27. okt 2014

@jankakvetka no ved ja tiez tomu nechapem...ani on tomu nechapal ked som mu vravela o tych testoch...pytal sa ma ci som ich robila dobre ale ved som ich robila presne podla navodu...a to som mala dva rozdielne typy testov...neni mozne ze by som ich urobila zle...ja pockam do zajtra no dufam ze to nebude zle...lebo tie bolesti a krce mam fakt dost silne :( ci lezim ci sedim ci chodim stale to boli...a este aj to krvacanie k tomu...ak je to potrat dufam ze sa to ukaze co najskor lebo nechcem mat ziadne ine zdravotne problemy kvoli tomu :(

trgypadl
27. okt 2014

@lili888 a datum PM bol kedy?

lili888
autor
27. okt 2014

@trgypadl 12.10.

ivca88
27. okt 2014

Moja .... na ultrazvuku nieco je vidno cca v 5-6 tyzdni... no potvrdi sa to az 7-8 tyzni - v tedy bije srdiecko....

Zadruhe.,, kkotini na nete nekukaj,.,este si prihorsis !!

spinenie je sposobene prasknutim zilky ci cievky v maternici - ktora sa teraz dost meni a zvacsuje --- je to uplne bezne 🙂 preto aj bolesti ...,.. no ak by prisla jasno cervena krv - dost - tak na vlozku.... tak chod na pohotovost ze si tehotna ...

No naozaj vypni internet a nekukaj hovadiny.... babatku tym velmi ublizujes ze sa stresujes..... lez v posteli a oddychuj

trgypadl
27. okt 2014

@trgypadl vsak teraz si len v strede cyklu,to si si kedy robila testy??

sunniela
27. okt 2014

Ahoj som na tom rovnako 4 pozitivne testy minuly tyzden vo stvrtok som bola u lekara ktory tehotenstvo mepotvrdil, nebolo este nic vidiet zobral mi krv, po odchode od lekara asi za dve hodiny krvacanie a silne bolesti...dnes som si volala o vysledky boli pozitivne ale krvacanie do dnes tak som sla k lekarovi sono stale nic tak opat zobral krv a stredu si mam volat o vysledky,,,ci je to potrat alebo take silne uhniezdovanie,..ale bolesti pravy vajecnik si katastrofa strasna bolest

ala82
27. okt 2014

@lili888 ahoj.ja mam podobny problem.mna boli brucho skoro dva tyzdne.doktor najprv vravel ze mam zapal maternice a vajecniku.vyter vysiel ok a testy az 8 vysli pozitivne .lenze podla doktora tehotna niesom. hcg v krvy mam zatial nizke takze mam prist na kontrolu.kedy si mal PM?mne uz meska.doktor povedal ze ak dostanem tak na kontrolu chodit nemam.

mucuinka
27. okt 2014

Ak bol datum poslednej menstruacie 12.10. je prilis skoro na testy, ved to je len 15 dni. Aj tehotensky test moze byt falostne pozitivny na zaklade mnohych faktorov. Pockala by som asi na lekara, normalny tvoj stav urcite nie je. Otazne je len to, co ho sposobuje.

ala82
27. okt 2014

@sunniela mozem sa opytat ake si mala hcg?mna tiez dost boli na pravej strane akoby vajecnik.

monicka9
27. okt 2014

Ja som tak mala 2x ze krasne pozitivne testiky a ked som mala ist k dr tak som zacala krvacat a dr povedal ze som tehotna bola (podla pozit.testov) ale ze som aj potratila.. A plod odisiel s meskajucou menstruaciou.. Ze to sa zvykne stavat, proste ked je plodik slaby,chory,..tak sa neudrzi a potrati sa... Aj povedal moj gynekolog ze Vela zien ani nevie ze boli tehotne pokial sa netestuju baby testami... Len priste plodik odide s meskajucou niekedy aj silnejsou menstruaciu.. V mojom pripade to bolo 2x medzi 5-6tt a mala som aj pocas krvacania dost velke krce v bruchu..

trgypadl
27. okt 2014

@lili888 vsak si len v strede cyklu to si si kedy robila testy?

sunniela
27. okt 2014

@ala82 Mala som len 54 preto mi bral znovu krv ale dnes mi to nedalo robila som si test a palicky pekne vyrazne nie ako minuly tyzden...ale nechapem to krvacanie normalna MS myslim...

ala82
27. okt 2014

@sunniela mne brali vo stvrtok krv a dnes prisli vysledky a mam len 14hcg ale dnesnom teste mam ciarky skoro rovnako silne.mynuly tyzden som az tak nemala.brucho ma stale boli ale zatial som krame nedostala meskaju zatial tri dni.ked mas krvacanie mozno ze to nic nic nieje.este si ho daj skontrolovat po skonceny krvacania.pri druhej dcere som krvacala do 19tyzdna a potom to prestalo.drzim ti palce aby sa ti udrzalo babo

ala82
27. okt 2014

@sunniela a kolko ti meska?

lili888
autor
27. okt 2014

@trgypadl prvy test som si robila 23.10. poobede, druhy 24.10. rano a treti 24.10. poobede
robila som si ich kvoli tomu lebo som mala normalne menstruaciu a par dni po menstruacii som zacala spinit...tiez mi to bolo divne ze hned po MS spinenie tak som si pre istotu spravila test a hned vysiel pozitivny...zarazilo ma to...na druhy den som si spravila este dva aby som sa presvedcila o tom ci naozaj je to tak lebo niekedy testy zvyknu klamat a aj tie dalsie dva boli pozitivne...tak ja uz neviem

sunniela
27. okt 2014

Dakujem ale budem musiet ist na pohotovost bo prava strana ma strasne ale strasne boli taka ostra bolest... :/posledna ms 18.09.

ala82
27. okt 2014

@lili888 nepomylila si si nahodou datum poslednej menstruacie?

ala82
27. okt 2014

@lili888 krasne testy.urcite si tehotna

trgypadl
27. okt 2014

@lili888 a v septembri si kedy mala menstruaciu?

ala82
27. okt 2014

@lili888
@sunniela myslim si ze by ste mali ist fakt na pohotovost.aby to nebolo horsie

lili888
autor
27. okt 2014

@mucuinka no ja pockam jasne ved nic ine mi neostava...zajtra pojdem pre tie vysledky a uvidime...no nechapem tym testom vobec...lebo keby aspon jeden bol negativny tak nepoviem nic...ale vsetky tri pozitivne?? no uvidime

ala82
27. okt 2014

@lili888 podla mna si urcite tehotna lebo na testoch by ti take ciarky neukazalo

donna11
27. okt 2014

@lili888 ak máš takéto bolesti,na pohotovosť by som šla toto moze byt mimomaternicove tehu,na 15den od ms by uz testy mali byt silno pozitívne.ms si mala,teraz máš veľké bolesti a spinis,určite na pohotovosť,mozu rozhodovať minúty,ak je to mimo.kiežby som sa mylila a tehu by bolo ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre