Pozitívne protilátky v tehotenstve

anika42
21. sep 2022

Ahoj neviete mi niekto poradit.Momentalne som v 26 tyzdni tehotenstva dnes mi brali odbery na zistenie titru. 4 tyzdne dozadu som mala hodnoty 1:8 predtym 4 tyzdne 1:4. Jedna sa o titer protilatky anti-d v NCT.
Mam sa zacat obavat? Povedali mi, ze uz ked budu hodnoty 1:20 ze to bude hranicne tak zacinam stresovat 😇

anika42
autor
21. sep 2022

@anika42 este som.zabudla ze je to scrreening protilatok serascan diana 4 grifols

trgypadl
21. sep 2022

@anika42 ked Ti vysli pozitívne protilatky nedostala si taky papier s vyjadrenim k výsledku?

anika42
autor
21. sep 2022

@trgypadl dostala v zavere je napisane ze je tam mierna progresia stale zatial nerizikova. No dnes ma naplasila doktorka ze az to vzrastlo este na 1:20 nebude to dobre, ze sa to bude riesit. Zato sa bojim ze vo ked to zab4 tyzdne opat vzrastlo

trgypadl
21. sep 2022

@anika42 co tam bolo presne napisane k hemolotickej chorobe u novorodenca? Mala by si mat kópiu tych výsledkov v tehu knizke

anika42
autor
21. sep 2022

@trgypadl toto tam len mam ine nic

trgypadl
21. sep 2022

Dolezita je ta formulka stale vsak nerizikova z hľadiska možnej hemolytickej choroby novorodenca, hlavne sa nestresuj, chodis pravidelne na odber, urcite vedia co robia, drzim palce

anika42
autor
21. sep 2022

@trgypadl len toto bol odber pred 4 tyzdnami zato sa zacinam obavat co ked narastol za ten caas 😇 nevies mi povedat co by ma cakalo v tom pripade keby to vzrastlo?doktorka sa mi nechcela k tomu vyjadrovatt, ze nemam nato mysliet no neda mi to 😇

trgypadl
21. sep 2022

@anika42 pevne verim, ze to bude ok, ale k dalsiemu postupu sa neviem vyjadriť, nakolko to je v kompetencii hematologa, drzim prsty, hlavu hore a mysli pozitivne💞

anika42
autor
21. sep 2022

@trgypadl bodaj by🤔, dakujem💗

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre