Pozitívna amniocentéza

nestastnazamnia
19. okt 2015

Ahojte chcem Vas poprosit mamicky,ktore podstupili amniocentezu a vysla im pozitivna,ako ste postupovali dalej.
Verili ste tomu?Skusili ste opatovnu amniocentezu?Da sa s tym nieco robit?Vysla niektorej z vas negativna,alebo sa vam narodilo zdrave dieta?
Stojim pred vaznym rozhodnutim,stale tomu neverim.Prosim aby mi pisali mamicky,ktorym sa to skutocne stalo,nie jedna pani povedala,alebo moja znama.
Dakujem velmi pekne za odpovede

charity
19. okt 2015

@nestastnazamnia Mozno by bolo dobre napisat co konkretne nasli, teda v com je pozitivna.

nestastnazamnia
autor
19. okt 2015

Downov syndrom

jbizakova
19. okt 2015

amniocenteza by mala byt 100% podla mna je zbytocne ju podstupovat este raz

8291
19. okt 2015

@nestastnazamnia.dawnoe syndróm sa dá zistiť podľa kostičiek nosa a hlavky uz v 12 tt.na morfologickom sone.ak to bolo v poriadku tak by som určite ešte išla na genetiku.

jakobsapple1
19. okt 2015

Sestre vysla pozitivna na Dawnov syndrom. Robili jej potom nejake dalsie vys. neviem co, musela by som sa opytat a to uz vyslo v poriadku, Ak chcete tak jej zavolam a opytam sa. Cakala medzitym 3 tyzdne na vysledky. Teraz ma pol rocneho krasneho zdraveho chlapceka....

ivec16
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luliu
19. okt 2015

@jakobsapple1 amniocenteza je 100%. Je rozdiel, ked jej vysli nejake krvne testy pozitivne na downov syndrom a tie sa nakoniec nepotvrdili - to ano. Ale vysledky z amniocentezy su iste ☹

jakobsapple1
19. okt 2015

@luliu ANo Ospravedlnujem sa, volala som jej. amino uz bola v pohode ale zle je vysli krvne testy. Takze sa opravedlnujem za chybnu info.

nestastnazamnia
autor
19. okt 2015

@8291
nemala som v poriadku to sijove prejasnenie bolo 3,4 a norma je do 2,5

nestastnazamnia
autor
19. okt 2015

@jakobsapple1
dakujem ti za ochotu zavolat a pravdive reagovanie

8291
19. okt 2015

@nestastnazamnia tak amniocentezou sa to potvrdilo pravdepodobne na 99,9%.

zonjushe
19. okt 2015

tiez som podstupila amnio, povedali mi, ze vysledok je isty - 99,9 perc. - to 0,1 perc. je pripadna zamena vzorky..

maminkasisa
19. okt 2015

amniocentéza je na 99,9% spravna, mozno este skusit sono u Dr.Grochala v Matrine, je to špička na Slovensku, ale obavam sa, zeby Vam to asi potvrdil...

lubinka31
10. nov 2015

Ja som bola u grochala lebo mi vysli zle vysledky krvi na downov.na amnio som nesla.bolo to v 30. Tyzdni.povedal mi ze to ci bude mat downov syndrom sa uvidi po porode.ze zo sona sa to neda zistit len z amnio.dnes som mama 5 mesacnej dcerky s downovym syndromom.

eliska13
10. nov 2015

@nestastnazamnia zial, ak sa Ti to potvrdilo 2x bude to pravda aj, ked tomu nemozes uverit.Nech sa spravne rozhodnes drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre