Som tehotna a chodim s 2r synom kazdy tyzden na babyplavanie. Zatial som tampon nepouzivala. Je to potrebne? Nezanesiem si skor nejaku infekciu prave tym tamponom?
Ak je to lepsie pouzivat, aky odporucate?
Vdaka
Pouzivala som, jasne. Ale tak mavala som problemy kadejake tam dole, takze som si povedala, ze radsej si ho dam. Velakrat som ale na verejnom kupalisku nebola, som taky bojko v tomto.
Babyplávanie znamená zvyčajne skupinku detí nedbajúcu na to, že sa každé z nich do tej vody vyciká 3x za pol hodinu. Takže ja by som tampón rozhodne použila. Existujú tampóny špeciálne na plávanie - sú napustené vazelínovým olejom, takže zabraňujú preniknutiu bazénovej vody do tela.
Ja mam plavacie tampony s dm drogerie... pouzivam prakticky kazdy raz na plavarni...
pouzivala som tie specialne na kupanie. oni nenasiaknu a ked si to das po umyti nemas si tam co zaniest.
Nikdy som to nepoužila, žiadny problém a chodím rada do bazénov
Pouzivala som kupacie tampony z lekarne rodila som v septembri takze cez leto by som sa uvarila keby nie som vo vode
@canis_lupus super dakujem za konkretny druh!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?