Používali ste Multi - gyn actigel v tehotenstve?

siska765
21. máj 2013

Ahojte mate niektora skusenosti s tymto gelom v tehotenstve ked Vas trapila mykoza?moze sa aj na zaciatku tehu?pomohlo Vam to?dakujem

jankastubka
21. máj 2013

Mne to darovala kamoska s tym, ze to mam pouzit po porode na hojenie. Tak neviem, zatial som ho nepouzila

26kaja12
22. máj 2013

Ahoj, mne to predpisala doktorka tiez a mozem povedat ze mi to vooobec nepomohlo.bolo to dost drahe, ked som si to dala stipalo to ako slak a nic z toho. musela mi potom aj tak dat tabletky na vkladanie. ono to vraj ma len troska to svrbenie stiahnut ale neprelieci to.

stanislavao
22. máj 2013

baby, kazda osoba je ina a jednemu to pomoze a druhemu nie. mne to napr velmi pomohlo. ako jedine volnopredajne mi pomohol tento gel. je pravda, ze po naneseni to stipe, to je pisane aj v pribalovom letaku, ale za par sekund pride velka ulava a po niekolkych aplikaciach to uz nestipe. je to drahe a podla mna je to super. Po porode na hojenie pouzite skor vyplach Rosalgin. tento gel je na liecenie mykoz.

saallen
22. máj 2013

Ja ho pouzivam,a som spokojna ako bolo vyssie pisane aj v pribalovom letaku tak na zaciatku to trosku stipe,ale prejde to,a coho som si ja vsimla,tak je to ze ked si to aplikujem a mam problemy tak to stipe,ale ako nahle ra mi ten problem prelieci,tak to prestane stipat. A ako bolo pisane ,niekomu to pomoze a niekomu nie,kazdy sme iny,ale za mna mozem len odporucit 🙂 a pomohlo mi to aj na vytoky z posvy.
A po porode tiez odporucam skor rosalgin,ten som pouzivala po porode syna.

duracikova
22. máj 2013

Ja ho tiež preventívne používam a je super. Mám taký lepší pocit. Používala som ho aj v prvom tehotenstva a počas celého obdobia som nemala žiadne problémy (infekcie, mykózy a pod.). Takže odporúčam.

nancya
22. máj 2013

Ja som tiež mala tento gel no strašne to pálilo.. potom som vyskúšala Vagilact, ten som si dávala i počas tehotenstva aj ako prevenciu a cele tehotenstvo som nemala žiadne problémy 🙂 dokonca sa stratil i streptokok, kt. mi doktorka ani ATB nevedela vyničiť.

aureliaoli
27. jún 2013

Ahoj, ja som používala aj na začiaku tehotenstva. Gynekologička mi to odobrila. Všetko bolo v poriadku. Tento Actigel mi dobre pomohol aj po pôrode zhojiť ranu. Ale, ako píše Saallen - každému zaberá niečo iné.

mara911
2. feb 2016

mate skusenosi stouto znackou na viplach posvy
MULTI-GYN VAGINAL DOUCHE COMBIPACK SET

kinkushka
30. mar 2017

Ahojte baby poradte mi prosim. Pouzivam tento gel, no pribalovy letak som uz zahodila. Je tam nieco pisane ohladom pohlavneho styku? Mari sai ze niekolko hodin pred alebo po sa nema aplikovat. Dakujem😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre