Potrat a následné tehotenstvo

niki_16
3. jún 2024

Ahojte, ako ste sa prosim vyrovnali s potratom? Ja sa s tym akosi neviem zmierit, v 11tt mi oznamili MA presne pred rokom a pol a odvtedy sa mesiace snazime a nic. Bola som 2x tehotna a oba razy hned v prvom cykle, takze viem, ze teraz hra len psychika velku rolu.
Budem rada ak sa podelite o skusenosti

marcela199
3. jún 2024

Ahoj, ja som na to velmi myslela a bola som po zamlcanom potrate. My sme velmi chceli babo. No v mesiaci kedy som otehotnela som bola neskutocne chora brala som antibiotika a vobec som nemyslela na babo. Dokonca este par dni pred menštruaciou som povedala manzelovi ze ten mesiac zecite nic leboo som bola chora ovulku som nesledovala 😃 a odrazu meskalo a 2 ciarky na teste. Takze ako pisete treba vypnut hlavu a jednoducho si uživať, u nas to zafungovalo.

spanielka44
3. jún 2024

Ahoj ja som si tým presla tiež v januári, čakala som prvé babatko a vyrovnávala som sa s tým veľmi tazko dožilo sa 9+3 ale zistila som to až v 11tt išla som večer na pohotovost na další deň na kyretaz. Hrozila mi aj druha nastastie k tomu nedošlo 🙏🏼 dali sme si pauzu 3 mesiace aj keď najskôr som chcela hneď po menštruácii aby sa ta bolesť na duši zahojila ďalšími dvomi paličkami, nakoniec som sa rozhodla pockat aby sa to upokojilo a hlavne aby sme sa dali dokopy psychicky a dobre že som tak spravila psychika sa za ten čas upravila ja som sa snažila mysliet pozitívne, zdravo jest a športovať a hlavne nemyslieť na to čo sa stalo proste sa to už nezmeni… nasadili sme si opäť obaja vitamíny a momentálne som v 5tt a obaja veríme že to dopadne dobre že to prvé nám asi nebolo sudene a že všetko sa deje pre niečo. Proste si to netreba pripúšťať a obviňovať sa ♥️

naatty10
3. jún 2024

Ahoj u mna MA april 23 v 12tt a následne v sept.v 11tt … neviem či sa s tým dá vyrovnať na to proste človek nezabudne neni dňa čo si nespomeniem treba len čas a veriť že sa to podarí 😇 nám sa podarilo aktuálne 29tt a verím že všetko dobre dopadne 😇 držím place ❤️

evickuska
3. jún 2024

@niki_16 prestat riesit, jedine pomoze

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre