Ahojte,som vyše 3 týždne po missed ,bola som aj na cisteni 28.9. A dnes som si našla pozitívny tehu test.Druha ciarka je slabšia ale je tam...ak by mal nabehnut cyklus tak ako predtým tak za nejaké 4 5 dni by som mala dostať ms,aj mám bolesti ,pichanie...prsia.Ale to isté bolo aj v auguste a tiež som si našla tehu test .Áno od cistenia sme mali aj nechraneny styk ,ale baby je možné aby sa to tak skoro podarilo?Alebo je to ešte z predošlého tehu?Aj keď zdá sa mi to nepravdepodobné. Baby kt ste otehotneli hneď po potrate/kyrete...piste skúsenosti...bojim sa neviem,skúsim zopakovať ešte o 2 3 dni alebo ísť, volať lekárovi?
@lucka1022 pokial bude ciarka silniet,tak je to nove tehu. Ja som mala este po biochechemickom 2-3tyzdne pozitivne testy az nakoniec negativne. Som opat tehotna po dvoch mesiach a sledovala som si hcg digitalnym testom,pre vlastne upokojenie,ze nejde zas o biochemicke. Takze sa treba odsledovat resp.zajst k doktorovi.
@leuska1991 áno, spravím si ešte koncom týždňa a uvidím...lebo po potrate sa ni hneď vytratili všetky príznaky,žiadne prsia ,nevolno mi prestalo byť okamžite, všetko vymizlo,preto mám podozrenie ,že či to nemôže byť nové tehu.. znova sa to vracia ..teda hlavne bolesť ako pred ms .
@lucka1022 tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne,dajte vediet potom🥰
@leuska1991 podobné aj vám, nech je všetko v poriadku 🙂
@lucka1022 sledovala by som dalsie dni ci ciarka silnie..velmi ti to prajem, ja som dva tyzdne po potrate v 7tt, no chvalabohu som sa vycistila sama...prosim, daj vediet, ako to pokracuje ☺️
@slniecko_12 ďakujem,ja som potratila v 8tt resp ale bola som len 6tt,zamlcany...len mávam.spinenie a slabý ružový výtok od cistenia,po potrebe alebo pri utierani inak nie,aj teraz ho mám ...ale nejdem sa stresovat, ak mám mať babulo udrzi sa ,stresov som si už prežila dosť...budem čakať a uvidime,,telo vie čo robí
@lucka1022 Ahoj, ja som rovnaku situaciu zazila min. roku v novembri. Vtedy som tiez mala zamlcany potrat a podstupila som cisteniu. Vtedz som sa pytala gynekologicky ako to je s dalsim otehotnenim. Povedala mi, ze si mame dat min. 3 mesiace pauzu, kedze maternica nie je teraz silna a zotavuje sa a mohlo by sa stat, zeby sa to zopakovalo. Dali sme si cas pol roka a na to som otehotnela a zatial je vsetko v poriadku. Myslim si, ze tam bola potrebna pauza. Drzim prsty.
@leuska1991 @slniecko_12 horný z toho štvrtka dolny robený dnes ráno ,no stále spinim, skúsim si nasadiť duphaston ,mám doma ešte z predošlého a ascorutin ...vyzera to tak ze nové tehu je to hádam všetko dobré dopadne
@lucka1022 vyzera to tak . Ale ja by som isla k lekarovi radsej,kedze spinite
@leuska1991 určite pôjdem ale spinim už skoro mesiac ,v podstate od toho zákroku...takze môže to súvisieť s tym ze sa Ešte cistim ale aj nie,,,
@lucka1022 no baby bola som dnes u gyn a našťastie hematom alebo nič také nenašiel, iba prekrvenu maternicu a vyššie čo je pred ms čo aj povedal ,že sa blíži a že áno zvykne byť aj pred tehu ale momentálne tehu zachytiť ešte nevie tak či tak ,iba z krvi ...ten test hneď zamietol aj keď sa tváril zvláštne, aj napriek tomu ze som mu tvrdila ,ze silnie ciarka mi tvrdil ze áno môže to byť ešte zostatkovej spred mesiaca ,vravím áno? A na otázku že.ci by nemala skôr slábnut a ešte v priebehu 4 dni čo som robila mi povedal že každý test ma iné farbivo...neviem uvidíme čo ukáže test na hcg stredu a potom o 48 hod alebo v pondelok ...a podľa hodnôt...a ak to je nové čo zamietal ,že sa s tym este nestretol...ja osobne taký jeden prípad poznám a tu na koniku jejich tiež dosť...nic si nechcem nahovárať ani sa na nič nedávam...samozrejme môžem sa ja mýliť ,som sama zvedavá ako to dopadne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Robený dnes,5 dni pred ms...inak zabudla som aj to ,že týždeň po zákroku som bola na kontrole a všetko bolo čisté...Ešte chválil že ako dobre ma vycistili a že po prvej ms sa môžeme začať znova snažiť...Ale tá ešte neprišla a podľa tohoto ...no neviem