Dobrý deň prosím vás chcem sa spýtať aj vy ste sa tak potili v tehotenstve?Zaberá niečo NATO?Osprchujem sa ľahnem si a aj tak cítim pot keď si nedám dezodorant. Ako keby som sa nevedela okúpať 😅 je to hrozne som v 31.tyzdni začal mi teraz 32. ďakujem za rady
@kapilanka ja som v 30tyzdni a nie nepomaha,len porod. Ja mam take navaly strasne...a este leto prichadza😕
@leuska1991 ja som v 32.tyzdni je to hrozne furt cítim ako keby som sa ani nesprchovala pribrala som už 17kg cítim sa ako slon ledva chodím ako 🐻 🐻🐻 už aby som porodila dúfam že to bude skôr ako mám termín
@kapilanka raz dva to prejde. Aj ja sa tak citim,uz ten posledny trimester je tazky. A cim viacej tehotenstiev,tym horsie. Aj ja uz by som rada porodila,no este si pockam. Drzim palce,a co to bude?u nas dievcatko. 🥰
@leuska1991 no u nás chlapček ja už jedného syna mám.A tá kyselina čo mávam je hrozna.Voda na pitie my chuti len miticka tichá ina nie.Vy čakáte prvé dievčatko?
@kapilanka nie ja cakam 4babo. Mam najstarsiu dcerku 11rocnu,syna 10rocneho,13mesacneho maleho drobca a teraz dievcatko 😁😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kapilanka anooo🤣 aj po tehu este nejaky cas..zabera porod😆😁😁