Popraskané prsia v 9. mesiaci tehotenstva

zuzan123
6. apr 2019

Ahojte, prosim vas, co s tym? Prvykrat sa to objavilo pocas tehotenstva v 9. Mesiaci.. mam dost velke prsia tak som to pripisovala treniu prs o brusko... spociatku to vyzeralo ako zaparenina... cele cervene stipalo to, natierala som sudokremom... az sa z toho o par dni stalo toto... na dotyk je ta koza akoby spalena sialene napnuta az praska a takto sa odlupuje... po porode bol chvilu pokoj a uz asi tyzden s tym bojujem opat avsak tentokrat som akosi nepostrehla tu prvu fazu a uvedomila som si ze sa nieco deje az ked som citila v podprsenke divne stahy... to sa uz koza zacinala olupovat tym aka bola napnuta a trela sa o podprsku. Mate s tym niektora skusenost??? Za kazdu radu vdaka vopred...

Po porode

majkeel
7. apr 2019

Kedze ziadna odpoved, skusim. 😉 Podla mna zacinajuce strie plus zapareniny. Laicky nazor, vela a pravidelne natierat pokozku nejakym kremom, olejom, aby bolo strii co najmenej a boli co najmensie. Plus medzi pokozku nieco z bavlny, co saje pot, aby sa koza nezaparovala. Plus spytat sa/zavolat pri dalsej kontrole dr, urcite sa uz s podobnymi stretla.
Daj do googla zapareniny pripadne zapareniny pod prsiami ...
https://www.info.sk/sprava/71323/zapareniny-sa-...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre