Pomôže urologický čaj pri opuchnutých nohách v 37. týždni?

miriama41
23. feb 2014

Mamičky, prosím Vás, máte niektorá skúsenosť s pitím urologického čaju v tehotenstve pri opuchnutých nohách? Pomôže aspoň kúsok? Ja to už nemôžem vydržať!!! ďakujem

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luba28
23. feb 2014

@miriama41 davaj nohy hore,vzdy ked mozes,...uz len trosku do konca,vydrrrz 🙂 🙂 🙂 🙂

siska53
23. feb 2014

Urologicky nie! Radsej,ako ti,radia,nohy hore co najcastejsie. (Mne opuchli po porode z mlieka.)
a radsej sa porad este s dr.,co s tym,ved uz tam,chodis kazdy tyzden na,kontrolu.

svano
23. feb 2014

Prestaň úplne soliť a vykladaj nohy. Po 2-3 dňoch uvidíš zlepšenie. 🙂

samara9
23. feb 2014

@anetkaadamko
@siska53 to co tu pisete e urologicky nie, mne dvaja gynekologovia povedali ze sa môze!!!
ona nech sa radsej poradi so svojim gynekologom a nie tymito ,,radami" ktore stoja za ddve veci.....

miraklemeister
23. feb 2014

Menej solit a jest veci kt.obsahuju vela draslika-sus.ovocie, banany, zemiaky.Ten urolog.caj mozes skusit nech Ta trosku odvodní, ale nepit dlhodobo.

siska53
23. feb 2014

@samara9 a co som jej napisala??? Nech sa poradi s dr. Na caji je napisane,ze tehotne a dojciace ho nesmu a mne ho zakazali pit,ked som sa nan pytala kvoli zapalu mocovych ciest. A tazko povedat,ci to pomoze na opuch noh. Si precitaj,co som,jej napisala. S cajmi v tehu a pri dojceni treba velmi opatrne.

samara9
23. feb 2014

@siska53 ano opatrne, a mne povedali ze sa v tehotenstve môze a dvaja gynekologovia

daandra
24. feb 2014

Urcite sa moze, ja som lezala na gynek. kvoli hroziacemu predcasnemu porodu a mala som nieco aj v moci..a davali ho pit mne aj spoluleziacej tehotnej cely den...(povedali aj v karte bolo napisane, ze je to urologicky caj)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre