Dobrý večer.
Máte prosím vás niektorá skúsenost,že ste užívali preventívne ešte pred otehotnením anopyrin,kvôli opakovaným potratom a pomohlo vám to k úspešnému priebehu tehotenstva? Chystám sa samozrejme aj na hematoligiu,ale som len zvedavá.Dakujem za odpovede.
@vierkainka bude treba asi Fraxiparine si pichat. Svagrina po prvom potrate dalsie 2 cele tehu si pichala.
Ano.. ja som tak po potratoch donosila dieta vdaka anopyrinu a neskor clexanu a v kombinacii s progrsteronom... Teraz som znovu tehotna... pred tehu som brala anopyrin, pocas tehu si picham clexane a beriem aj anopyrin.. do 14tt som brala aj utrogestan...
@ikonica ďakujem za komentár 🙂môžem sa spýtať prosím,kedy pred tehotenstvom ste začali s užívaním anopyrinu?
@vierkainka ja ho uz budem musiet brat do konca zivota... Mam antifosfolipidovy syndrom + este nejaku inu poruchu zrazania... Cize beriem ho vkuse odkedy mi to zistili...
Ja som mala thromboass a pomohlo
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vierkainka urcite pomôže, ked mate hustu krv alebo problem so zrazanim krvi pomoze, dieta v brusku je správne vyzivovane cez pupocnik