Ahojte, čo vam pomaha na extremnu nadchu? Nevydrzim ani 5 minut bez fukania nosa, jednu dierku mam uplne zapchatu. Dutinu medzi ocami mi uz ide rozthnut a nos z vonkajsej strany mam uz suchy až popraskany. V noci sa mi neda spavat. Neviem co s tym uz som zufala 🥹 dakujem vam za kazdu radu
Ja som si dala Muconasal plus, ktory pouzivam roky rokuce a ako jediny mi zaberá.
Nic som si necitala, ale hadam 2x nudzovy strek do nosa nesposobi na maternici nejaku zavadu
@ndomini ahoj. Už druhý krát v jednom tehu používam muconasal plus. Jediný mi zabral a uvoľnil zapchaty nos
Veľa ľudí odporúča výplach nosa slanou vodou ale mne to nikdy moc nepomáhalo. Keď som prechladnutá alebo mám upchaté dutiny, používam krátkodobo Sanorin. Môže sa používať aj v tehotenstve podľa príbalového letáčku. Za mňa sú to jediné kvapky, ktoré pomôžu viac ako na 15 minút.
Muconasal plus a Sinupret akut tabletky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ndomini skús sinupret kvapky, sú na odhlienenie, najprv by sa ti mali hlieny uvolnit a vyjsť von..