Ahojte dievčatá,
Som v 13tyzdni, mala som stále špinenie posledný týždeň. Dr, mi zistil že mám polyp. Je tu nejaká mamička ktorá to mala tiež počas tehotenstva a co ste na to užívali? Ja mam brat Ascorutin. Bojím sa, že to špinenie bude pretrvávať až do pôrodu a aby to nemalo žiadny vplyv na moje dieťatko. Ďakujem za skúsenosti. Pekny den
@vierocka888 a brala si aj dáke lieky na to? No dúfam, že to prestane spininit a bude dobre. Držím ti palce, nech ti to dobre dopadne.
@monnikka nie, žiadne lieky. Ďakujem, aj tebe😊🙏
@vierocka888 ako ste natom už nekrvacate ?
@petra098 ano, uplne v poriadku. Keď som vysadila hormóny, sam sa vstrebal a neni po ňom ani stopy☺
@vierocka888 tak to ste mali šťastie ,asi bol manších rozmerov pravdepodobne že ?
@petra098 neviem presne rozmer, no dr hovoril, že je dosť veľký, nonstop krvacal. Ale ako hovorím, spôsobili ho vysoké dávky hormónov, tak sa do par dni vstrebal
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@monnikka ahoj. Mne sa polyp vytvoril hned na začiatku tehotenstva. Krvacala som z neho každý den. Pred 2 tyzdnami to prestalo samo od seba. Som v 12tt. Takze neboj, je šanca, ze to prestane. V piatok idem na poradňu, som zvedava v akom je stave ... takze drzim palce 😊🙏