Polyp na krčku maternice

kessica87
3. júl 2023

Ahojte som v 10tt. Včera som si behla na pohotovosť lebo som slabo zakrvácala a tak ma to vylakalo 🫣 ale všetko je v poriadku mimčo zdravé a ja ukludnená.
Ale k veci , mam polyp na maternici a z neho krvácam teda hlavne ráno a poobede už len hnedé špinenie a niekedy nič. Chcem sa spýtať na vaše skúsenosti ak niake máte. Doktorka ma ukludnila ale viete krv v tehotenstve je stresujuca.

janetinka27
3. júl 2023

@kessica87 ahoj a mas ho na maternici ci na krcku?

kessica87
autor
3. júl 2023

@janetinka27 ahoj na krčku.....

janetinka27
3. júl 2023

@kessica87 skus sa nebat, polypy ma strasne vela zien, aj mne sa zvyknu robit. zeny ich vzdy mali, ale ked nebolo este sono, tak o nich nevedeli. polypy odpadnu aj same alebo si ich davaju zeny vyberat, ak im sposobuju neprijemnosti.

kessica87
autor
3. júl 2023

@janetinka27 ďakujem za odpoveď... nechcem sa veru stresovať ale už som o babo prišla v 21tt a teraz zase toto čiže len som taká nepokojná. . . Ale aj na pohotovosti hovorili,že to je všetko v poriadku... len ma zaujímajú skúsenosti iných žien. 🙂

andrea_prestastna
3. júl 2023

@kessica87 mala som tiez v 12tt doktor mi to ambulantne odstranil nic ma nebolelo vsetko ok

kessica87
autor
3. júl 2023

@andrea_prestastna no mne povedala,že to budeme riešiť až po tehotenstve 🙂 tak uvidím

juliavolna
3. júl 2023

@kessica87 ahoj a to kvôli polypom si prišla o babo v 21?

kessica87
autor
3. júl 2023

@juliavolna nie nie kvôli infekcii a odtečeniu plodovej vody.... 😔

juliavolna
3. júl 2023

@kessica87 smiem sa spýtať čo spôsobilo infekciu aká á

martinka477
24. júl 2023

@andrea_prestastna cozee? Mne traja gyn povedali ze to sa môže jedine po pôrode odstrániť 😲

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre