Ahojte. Dr ma dnes poslal na vyšetrenie do nemocnice kôli zlým prietokom a že mám viac plodovej vody. V nemocnici prietoky boli v poriadku aj na sone a ostatnému sa mi nikto nevyjadril. Máte skúsenosti?
@bobinko06 práveže aj ja mam pocit, že malý pije vodu, lebo často ma aj štikútku, ale mám veru obavy
Aj vies ake si mala afi?
@bobinko06 len mam napisane AWF ľahký polyhydramnion
Mala som veľmi vysoké množstvo od 7m. Moja dr ma objednala k expertovi, Dr. Feriancovi (Ba). Skúmal všetko možné a potvrdil, ze babo aj ja sme v poriadku,’len mam dali na rizikové, lebo hrozil predčasný pôrod. Tým, ze mala dcéra dosť miesta, stále menila polohu. Týždeň pred termínom som už bola v nemocnici. Nakoniec som 5 dni prenášala, mala sa deň pred pôrodom pekne otočila, voda praskla prirodzene a bolo jej strašne vela.
Ďakujem aj pôrodnici Ruzinov, ze na nič netlačili a počkali na to, kým sa mala sama rozhodne. Pôrod po uplne super.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Meranie mnozstva plodovej vody je subjektivne. Ak v nemocnici namerali dobre, neriesila by som. Mne moja dr povedala ze jej je malo, v nemocnici ze je vsetko ok, a zaroven babatko pilo, tak sa smial dr ze si ju asi pocas doktorkinho merania vsetku vychliapalo