Kedy najneskôr je začať vidieť plod? Mala by som byť v 7tt. A nie je nič vidieť, brala som aj progesterón vaginálny na uhniezdenie. Vyšetrili ma viacerí lekári a tvrdia, že môže ísť s najväčšou pravdepodobnosťou o mimomaternicové tehotenstvo.
Ak si v 7.tt a nic nie je vidiet, tak je nieco zle. Gestacny vacok vidiet uz v 5.tt a v 7.tt je uz vidiet aj srdiecko. Dr. by mal urobit krvne testy a vyska hcg bx mala ukazat viac. Nepicha ta v boku? To byva priznakom
Postup bude zrejme takyto - kyretaz, ak by boli v maternici zvysky embrya, ktore sa neujalo. Ak hcg nezacne klesat, potom laparoskopia a odstranenie vajickovodu.
Bohuzial je to velmi narocna situacia ako fyzicky, tak aj psychicky. Prajem ti vela sil!
Ja sa práveže cítim dobre. Občas ma pichne v podbrušku, ale nič strašné. Hcg mi brali dnes a aj zajtra na porovnanie. Mne napadlo, že či to embryo nebude oneskorené, že sa ukáže neskôr, či to takto nemal niekto, hm?
Nechcem ti brat nadej, ale uz by bolo nieco vidiet, aj keby k oplodneniu doslo na konci cyklu.
Ahoj, ako si dopadla?
@petricka22 spontánny potrat a kyret 😥
To mi je luto, je to tazke prist o dieta…
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Progesteron nie je na uhniezdenie. Aspon gestacny vak bolo vidno? Aku vysku hcg mas?