Dobrý deň, chcela by som sa spýtať hlavne mamičiek ktorým vyšiel test krvy s podozrením na downov syndrom dieťatka. Poznáte nejaké doktora ktorý sa konkrétne tymto zaoberá a vedel by mi spraviť sónové vyšetrenie bábätká či je všetko v poriadku? Bola som včera na trisomy testoch a čakám na výsledky ale chcela by som nájsť doktora ktorý by kompletne vyšetril dietaťko z hladiska sóna ... ďakujem
@natyk a ake tu vysli vysledky ak sa mozem opytat. Mne vysiel DS 1:2, mam 36 rokov, tiez som si dala trisomy, zjtra mam mat vysledky, som ako na ihlach, ale podla 4D utz je babatko v najlepsom poriadku, tak verim, ze to tak ostane. Drzim ti palceky, aby ti to tiez dopadlo co najlepsie 😘 ❤
Ja som bola u dr.Slezaka v Petrzalke 🙂
Mudr. Cunderlik, ambulancia v Horskom Parku v BA. Skvelý doktor. Chodia k nemu na morfológiu baby z celej SR
Najdi si lekara, co robi 4D ultrazvuk.
Vela stastia.
Pockala by som na trisomy testy. Ked je pozitivne aj trisomy/nifty tak uz ides smer amniocenteza
Cunderlik, Holan (Bratislava), Grochal (Martin)
Ďakujeme maminky za všetky správy zistili sme že čakáme dvojičky .. takže vysledky boli asi dosť skreslené ďakujeme 🙏objednala som sa do martina
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@natyk MUDr.Grochal v Martine za mna velka spokojnost