Podarila sa vám nejaká nehoda v tehotenstve?

bellugia
8. dec 2010

... nedajbože!! Nič zlé, len také neškodné veci... Malé pády a pod... V zime je to asi veľmi ohrozujúce, ja som sa minule pošmykla, ale len som kľakla na zem, ako v spovedelnici 😀 Reflexy sú teraz oveľa rýchlejšie, tak som sa ako tak udržala. Dávate si pozor? 🙂 Dúfam, že áno... 😉 Veľa zdaru.

exupery
8. dec 2010

Mne konkretne nie,ale koleginina dcera spadla v siestom mesiaci z taburetky na brucho,len sa trochu stihla podopriet rukami a babatko sa narodilo mrtve.Mozno to nemalo suvis rovno s padom,ale mala po pade hematom,a mozno ze k tomu ten pad dopomohol-najlepsie,nech sa nic nestane,a babo bude o.k.

lucia.kl
8. dec 2010

mne sa podarilo padnúť hned trikrát, našťastie som ešte z čias karate naučená padať, tak som sa vždy nejak vytočila a odskákali si to väčšinou zápestia na rukách, brucho dom vždy dobre chránila..

anjelicek26
8. dec 2010

Par krat, vsak bolo snehu vsade... nastastie vzdy na rit a nikdy nie na brucho 😅 😅 😅

sssimi
8. dec 2010

Ja som nespadla, ale podarilo sa mi prevrátiť umývačku riadu a sakra som sa zľakla... Inak nič...

strapco13
8. dec 2010

zlomila sa podo mnou zahradna stolicka..taka latkova...unava materialu ja tvrdim 😀

traktor
8. dec 2010

ked som cakala misku..a mala som uz teda riadne brusko, bola som v meste , mala som aj simonku a isli sme do obchodiku, ku ktoremu viedli 3 schodiky, s toho jeden bol poskodeny...tak som chytila simonku na ruky..ze aby nespadla a nakoniec sme sa strepali obe..nastastie sa nic nestalo, len nohavica mi na kolene pukla 😀 ...a vela ochotnych ludi mi priskocilo na pomoc.. 😉 ...bolo toho viacej..ale akosi su fakt tie reflexy take, ze vieme ako padat..tak cim menej padov 😉

estterka
8. dec 2010

ja som ku koncu tehu spadla zo schodov-ale len z poslednych dvoch a spadla som na kolena,takze sa nic nestalo nastasie.

evinkal
8. dec 2010

Ja som v 8 mesiaci spadla-našťastie na zadok.Vychádzala som so sprchy a šmyklo sa mi,druhý deň som pre istotu letela k doktorke,lebo som si narazila chrbticu a dostala som strach aby sa malej niečo nestalo ☹

zuzana76
8. dec 2010

ja som teraz s druhym syncekom padla na cerstvo umytej podlahe v obchodnom dome, pad bol strasny, urobila som piruetu, chcela som sa zachytit takeho regalu, ale ten bol pohyblivy, takze som padala dalej, asi vsetci anjeli ochranovali maleho, pretoze som si doudierala nohy strasne, ale padla som na zadok, hned som utekala k Dr. , maleho pozrel na sone a nastatsie vsetko bolo ok. Bolo to uz v nejakom 32 tt.

akdarka
8. dec 2010

ja som mala vaznu autonehodu v 14tt (ten co to zavinil si sadol ozraty za volant a utekal pred policiou) ale nastastie to dopadlo dobre a maly je zdravy 🙂 ale tie nervy ci bude maly v poriadku nezelam nikomu.

feb13
8. dec 2010

Ja som dostala silny uder do brucha drevenou lopatou (raketou) v 18tt, pubertaci sa hrali na ihrisku a niektory tu raketu hodil za chrbat ani sa nepozeral kde a mna to trafilo. Bolelo to dost a hlavne som sa zlakla, ale nakoniec nic sa nestalo.

littledevil
8. dec 2010

Ja som síce nespadla, ale v šiestom mesiaci som si odrezala z palca. Krvi bolo ako na zabíjačke, strašne som sa zľakla. Niečo podobné sa mi stalo pri staršom synovi zhodou okolností tiež v 6 mes. Vtedy som bola opretá o kuchynský drez a mama otvorila skrinku a porezala som si prsteník - museli mi ho zašívať- 7 stehov. 🙂

heni79
8. dec 2010

Ja som mala takú zvláštnu nehodu - asi v 33tt som bola na kontrolnom sone na Kramároch a akosi ma nezachytil senzor výťahu a tie dvere ma privrzli - samozrejme rovno cez brucho. 😲 Ja som to brala, že ako ok, nič sa nedeje. Malá kopkala ďalej, nič ma nebolelo. ... No keď som po dvoch hodinách zistila, že mierne krvácam, tak som skoro omdlela. Bežali sme ihneď na pohotovosť do Ružinova. Našťastie bolo všetko úplne ok, hoci to krvácanie sa akosi nikdy nevysvetlilo. No malá bola v poriadku, to bolo hlavné. Napokon som si z toho robila ešte dlho žarty, že to smojími tehotenskými kilami navyše nie je až také zlé, keď ma ani senzor výťahu nezachytí. 😀
A to sme v ten istý deň ráno ťukli do auta pred nami. Bola poľadovica, muž ma viezol na to sono a mierne nedobrzdil. 😖 Nebolo to nič vážne, iba to buchlo, plech o plech. Ale ani škrabanec. MM aj ten druhý šofér vystúpili, priateľsky si ponadávali na počasie (keď zistili, že sa nič nestalo) a šli sme ďalej. Ale ja som sa zľakla poriadne.
Inak bolo všetko úplne ok. 🙂

janulienka89
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mircalla
10. dec 2010

ja som sa prevratila na zahradnej stolicke na chrbat.....bola na nerovnej trave, co som si nevsimla. len som si sadla a uz som letela. nastastie bolo vsetko ok, isla som radsej na sono, aj ked maly kopkal, ale dost ma to vystrasilo. chrbat som mala ale dost doudierany. to bola jedina nehoda.

briketa
10. dec 2010

tyzden pred porodom som na sa natiahla na celych mojich stoosemdesiat cm na brucho do piesku. trapas ako hrom, ako taka nemotorna velryba.

annie13
10. dec 2010

spadla som pri synovi trosku som sa aj udrela na brucho a ma na stehne velky flak hematom ktory mu vraj asi nezmizne ze sa pritlacil o moje rebra pri pade a toto sa mu vytvorilo ☹

poppy1
10. dec 2010

tak ja som v 20tom tyzdni na dovolenke padla vo vani, smykla som sa...ale vsetko si to odniesli moje lakte, kedze som celou vahou padla na ne, takze som ich mala fialovo bordove akoby ma niekto mlatil 😀
No a tiez som si raz kefou cesala vlasy a boli strasne zamotane, tak som robila take pruzne pohyby a zrazu som si tou ruckou od kefy zavadila o brusko a udrela som sa tam... no mala som tam modrinu, hanbila som sa strasne, ked som sla k doktorovi na utz, ale nastastie to nekomentoval...
No a este jeden zly zazitok, ale to sa netykalo ziadneho urazu, iba mi zacala horiet doma mikrovlnka, strasne som sa zlakla, bola som sama...

takze tolko. snad sa uz nic nestane tieto posledne dni 😉 klop klop klop

ivett1
10. dec 2010

ahoj, ja som na prechádzke s mojou dcérkou a s našou susedkou a jej havinom vhupla jednou nohou až po koleno do diery, ktorú vyhrabal nejaký hraboš v tráve pri chodníku...ale našťastie sa mi nič nestalo, len som sa zľakla 😝 ..a susedka skoro dostala infarkt 😀

cikyta
10. dec 2010

Mna dva krát napadol rozzúrený vlčiak. (V 1.aj v 3.trimestry) Vrhol sa na mojho menšieho psíka,ktoreho som venčila. Dohrýzol mu pol chrbta,aj zadok a musela som bežať s plačom na veterinu na ošetrenie. Druhý krát som použila aj slzotvorný plyn,ktorý ale na vlčiaka vobec nezabral,zato ja s mojim psíkom sme prskali,kýchali a v tváry horeli ešte aj na druhý den ☹ Takže šoky,plač...poriadne 😢

bay
10. dec 2010

A kooooolko 😀
Terajsie tehu zatial v pohode, len jeden pad so starsim synom na rukach na prvom snehu 😝 Dopad v pohode na koleno (uz som sa asi naucila padat).
Prve tehu - pad zo schodov v 7. mesiaci vysledok podvrtnuta noha (som myslela ze skoncim o barliach - to by bol aky orazok tehula s barlami 😀 😀 ale nakoniec som to rozchodila, par dni som krivala).

A este urcite kopa dlasich padov, ktore si uz ani nepamatam. Na mna proste ta zemska pritazlivost posobi nejak intenzivne.

evickapooh
10. dec 2010

no bola som tehu v zime, lea sa narodila v marci, ale tak som si davala pozor ak tie stare babky ked idu do kostola ,vsetko mi trvalo 2 krat dlhsie ak obycajne ale istota je istota ,ziadne smyklave cizmy ,rychle pohyby!!!

kacatko12345
5. máj 2020
luthien1
24. júl 2020

Ahojte podarilo sa vám také niečo že ste sa bavili s mobilom nad branicou a mobil vám spadol medzi bránicu a trošku bližšie k brušku? Nebude mať to žiadne následky? Ako naraz nebol silný nič ma nebolí aj malá sa hýbe.

marianeta
24. júl 2020

Asi neuveríte ,ale pri vystupovaní z auta som sa šmykla na bananovej šupke 😂..našťastie som nespadla lebo dvere boli ešte otvorené tak som sa.stihla zachytiť.. ale riadne má ohlo v krížoch..No povedzte ,aká je pravdepodobnosť,že zastanete rovno pri bananovej šupke 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre