Ajojteee maminky,tehulky. Chcem sa spytat,má tu niektora sluusenosti so serklážou? Mne bola robená včera,tak lezim v nemocke samozrejme,v utorok ma pozrie primár.. Chcem sa len spytat,ci ste po zaakroku mali výtoky a tak,či je to bezne? Samozrejme ja som sa pýtala,a ze je to v poriadku nakolko sa zasahovalo do krčka. Tak od vcera teplee magnezium tri krat denne,vcera lezala cely den,aj dnes este,no a zajtra uz pojdem trosku za navstevou. Neboli ma nic ani brusko netvrdne. Len ten vytok no. Dakujeeem za skusenosti,majte saa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj. Mne bola robena taktiez, kedze dcerka chcela ist von velmi skoro. To co pises je v poriadku. Odstranili mi ju v 38. tyzdni a malicka sa rozhodla ze ostane nakoniec v brusku do 42. tyzdna. Po zakroku som sa setrila, kludovy rezim az do 8. mesiaca a potom som uz chodila trochu na prechadzky. Tiez magnezium tabletky 3x2 denne. Ten vytok som mala velmi slaby a myslim ze iba v den zakroku. Neboj sa. Zvladnete to, aj ty aj dietatko. Vsetko dobre.