Zdravím. Vedel mi niekto dať radu, čo robiť, keď sa v noci budím na neznesiteľný pocit teplých nôh? Dávam do studenej vody, prípadne gélik na schladenie, ale mám pocit, že to niekedy už nezaberá :/. Ďakujem za poradenie.
@0hena0 malo by áno, len či sa to nedá nejako zmierniť :(
@veronikas30 nepomahaju ani striedave kupele noh. Tepla a studena. Len vytrpiet. Zrejme. Je to hormonalnou zmenou a nie kazda zena tym prechadza. Niektora ma opuchy, niektora ma zas ladove nohy 😊😞 a mne zas sa brutalne potili a smrdeli. To bol trapas a nevedela stym nic robit. Porodila som a tiez potenie a smrad pominuli 😂😂😂 Na to sa nezabuda, len so smiechom spomina 😂
@0hena0 ďakujem za povzbudenie, dnes v noci to bolo asi najhoršie, ani 3 kúpele v studenej vody za sebou nepomohli, ešte som mala pocit, že sa to viac prekrvilo :/. Ale veru, treba len vydržať, veď to stojí za to, že? 🙂 Ešte teda pár mesiacov ... :D. Ono najhoršie na tom je, že je to v noci a cca aj vyše hodiny človek nespí a ráno do práce a proste fungovať. A dočítala som sa, že kofeín to môže zhoršiť, tak sa káve a podobným veciam snažím vyhýbať. Ešte niekedy magnézko pomáha, aspoň zaspať.
@veronikas30 rado sa stalo. Ano, neprijemne a neovplyvnitelne 😞Vydrzat. Pripadne skus na zmiernenie aspon pred spankom, pretierat cistou alpou tekutou, nie krem. aspon tym zaspis, osviezi a schladi na pol hodku nohy
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veronikas30 ved si tehotna... Po porode zmizne teplo noh