Ahojte, som v 21+3tt a uz druhy den pocitujem neustale pocit nevyprazdneneho mocoveho mechura, je to taky neprijemny tlak na mocovy mechur. Pred troma dnami som bola na poradni, kde som mala moc v poriadku a rovnako som si pre istotu spravila vcera doma aj domaci test na zapal mocovych ciest a tiez bol negativny. Pri moceni nepali, neboli, nestipe a viem sa aj poriadne vymocit, ale stale mam pocit (aj bezprostredne po vymoceni) nevyprazdneneho mechura. Je to velmi neprijemne, vecer som z tohto pocitu ani poriadne spat nevedela. 😒 Myslite, ze to sa iba babatko tak posunulo a teraz mi tlaci na mechur alebo to moze signalizovat aj nejaky iny problem? Dakujem.
@barbora0308 myslím že to uz bábätko tlači na mechúr..
Môže ti už bábätko tlacit. Ja som v 37tt a už ani nespavam stále sedím na wc a ucvrkavam už som na nervy z toho :(
Dakujem baby, troska ste ma upokojili, som prvorodicka a kazda "neprijemna zmena" ma vie tak vystrasit.
@ki_ki2 uff, tak prajem vela trpezlivosti. Ale budes to mat cochvila zasebou 🙂
@barbora0308 mala som to tiez a dost dlho...o curani v noci ani nehovorim..aj 5x za hodinu🙃 bolo by vhodne dat vysetrit moc aj na kultivaciu ja som mala na pkradni moc ok..a z kultivacie nasledne potvrdenu bakteriu
@miskamicha urcite ano, pockam par dni, ci sa babo neposunie, ale ak to bude nejako dlhodobo pretrvavat, tak zavolam urologovi, ci im mozem zobrat moc na rozbor.
@barbora0308 to moze aj gynekolog alebo obvodak. Nemusi byt urolog 🙂 drzim palce..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@barbora0308 podla mna ti tam babatko tlaci, ja som to mala tiez