Pocit menštruácie v 39. týždni tehotenstva

5. jan 2024

Ty týždeň mám termín pôrodu. Maly sa už dosť tlači dole, ale nepovedali mi, že to mám čakať skôr. Dnes mám pocit, akoby som dostala kramy. Poznáte ten prvý deň. Je vám nanič. Kríže bolia, nemám poriadne chuť jesť ani nie som hladná, brucho má boli a som strašne unavená. Mali ste v tomto týždni niektorá niečo podobné?

jaskolka
5. jan 2024

V tomto štádiu už môžeš mať hocijaké pocity, aj takéto, všetko môže bolieť, pichať, tlačiť, napínat. Proste ideš do finále, toto je odpoveď na všetko. Kľudne sa už ti môže aj rozbiehať pôrod,daj si teplú sprchu, sleduj si tie bolesti, lebo to môžu byť aj začínajúce kontrakcie

ewwe
5. jan 2024

asi zacinas rodit

kulumulu123
5. jan 2024

Ja som takto zacinala rodit 👍

zuzuliennka1
5. jan 2024

39tt vobec nie je nijako skor, je to uz v podstate nacas.
tych 40 tyzdnov je zhruba a orientacnych, je absolutne mizive percento zien, ktorym tehotenstvo trva presne 40 tyzdnov.
bolestami krizov a pocitom ako pri menzese zacinal porod aj mne

ruzasipova
5. jan 2024

Menstruacne bolesti a bolesti krizov boli aj u mna zacinajuce porody.

autor
5. jan 2024

@ruzasipova
@kulumulu123 a mali ste silné bolesti v podbrušku? Alebo také, že sa dali vydržať, lebo chrbát boli riadne to sa mi zle leží, ale to podbrusko je take, že sa to dá vydržať.

autor
5. jan 2024

A dotoho ma zaha začína páliť

dada4
5. jan 2024

Podľa mňa ti začína pôrod...presne takto som to mala ja kríze má boleli fest a podbruško tak ako ty vravíš,dalo sa to vydržať....došla som do nemocnice a bola som otvorená na 8😄a šup rodiť😉

autor
5. jan 2024

@dada4 😯

monika553
5. jan 2024

Ono sa postupne také tie menštruačné kŕče začnú vyskytovať častejšie. Ja som ich mala postupne od rána. Poobede už silnejšie. Večer som o 19- tej dala sprchu, začali ešte častejšie. O 20-tej som išla do pôrodnice. Malý sa narodil 23:52

autor
5. jan 2024

@dada4 aj ti vysli na pasoch kontrakcie? Alebo niečo?

zuzuliennka1
5. jan 2024

mna podbrusko nebolelo vobec, len krize. kontrakcie som mala len “v krizoch”, to sa ti rozbieha porod

januska12323
5. jan 2024

Začínaš rodiť.

livuska124
5. jan 2024

Ja som najviac pociťovala kontrakcie v krížoch a bolesť sa šírila do nôh.

dada4
5. jan 2024

Áno hneď mi vyšli kontrakcie,ešte sestrička vraví,že ooo aké kontrakcie,hneď na príjme....A ja celkom v poho,nič hrozne,ale prepichli plodovku,napichli mňa a už to doslova letelo😆...prijímali má pred polnocou a mala sa mi narodila o 0.35😆...bola som druhorodicka...pri prvom to bolo úplne,úplne o inom....

autor
5. jan 2024

@dada4 tak to bolo rýchle😂😂😂

autor
5. jan 2024

Ja som bola pred hodinou na pasy a nejaké mi tam veru kontrakcie vyskočili, ale nie moc silné. Dala som si horúcu sprchu, chrbát stále dosť boli aj bruško, tak uvidím či sa to naozaj rozbieha

zuzu1304
5. jan 2024

Podľa mňa sa ti otvára krcok, aspoň ja som to tak pociťovala ako menštruačné bolesti celý deň, potom som išla spat a o 23 som sa zobudila ze mi treba na veľkú, bola som 2x a potom už sa rozbehli normálne pravidelne kontrakcie. Držím palce!

autor
5. jan 2024

@zuzu1304 ďakujem❤️

dzescebuly
5. jan 2024

Daj si teplú sprchu a uvidíš či sa bolesti vystupňujú (pôrod) alebo prestanú (poslickovia)

autor
5. jan 2024

@dzescebuly pred 10 minútami sprcha a šla som sa akurát spýtat. Podbrusko skoro nič, ale kríže extrém

dada4
5. jan 2024

No uvidíš aká bude noc, ale držím palce✊...

maryetta
5. jan 2024

Ja to uz mam minimalne 2 tyzdne 😂
Vlastne mala som prikazdom. A kazde bolo nakoniec vyvolavane a este v den porodu som bola tuha zatvorena.
Takze ono to mozu byt iba poslickovia ale moze byt aj porod.

zoja1234
5. jan 2024

Daj vedieť ako si dopadla, ale tiež si myslím ze začínaš rodiť. Držíme palce nech ste obaja zdraví 😊

diana20
5. jan 2024

Mne sestrička tiež povedala na slovensku, že to nie sú silné kontrakcie, že to asi nerodim a nakoniec doktorka prišla a že 8,5cm hneď ma brala na sálu.. a teda neviem co tie ich pásy ale slabé tie kontrakcie moc neboli teda 😅
Držím palce ak rodíš nech ti to všetko dobre dopadne 😊

zuzuliennka1
5. jan 2024

podla mna to bude bud v noci, alebo zajtra, drzim palce, nech je vsetko v najlepsom poriadku👐🏼

leniel
5. jan 2024

no co? uz ste dvaja? 😊

autor
6. jan 2024

Tie bolesti sú rovnaké ako boli o pol noci. Ale mám pocit, že už naberajú lepšiu pravidelnosť, ale stále nič silné ani mi stále voda nepraskla nič. Tak neviem kedy to pride. Teraz som sa zobudila na silnejšie pichnutie v podnrusku

maryetta
6. jan 2024

Ako? Nejaka zmena?

Ja mam za sebou 3porody. Pri prvom mi voda praskla doma.
Pri druhom na sale-20min pred narodenim dcerky.
Pri tretom mi prepichovali.
Takze na vodu sa mozno ani nemusis spoliehat.

zuzu1304
6. jan 2024

Tak tak na vodu sa nemusíš orientovať. Ja som prišla do nemocnice na 10 cm otvorená a voda držala.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre