Ahojte, som v 30 tt a pred mesiacom ma začalo bolieť brucho a tvrdlo mi brucho bola som z tým u doktora tak mi nasadil 3 krát denne magne B6 a duphaston 2 krát denne. Vraj sa neotvaram ale mam mat kludový režim.
Ešte stále sa mi objavujú bolesti niekoľko dní mam pokoj potom ma začne boliet chrbát...inokedy ma pobolieva podbruško.
Chcem sa spýtať či je normálne že ma ešte stále pobolieva podbruško a boli ma v dolnej časti chrbta ktorá vystreluje do zadku ako keby?
Včera ma tak bolel chrbát keď som vstala z postele cítila som bolest v podbrusku alebo pri chôdzi som cítila bolesť.. Ide o to že tie tabletky beriem už dosť dlho aj si dávam pozor nerobím nič a stále sa to opakuje ale na druhej strane si hovorím že babo sa zväčšuje alebo sú to posličkovia... Tak teraz neviem či sa mám báť.
Poradňu mám o týždeň.
@kvetinkaaknitevk ďakujem a držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,
@sabinka2019
Tak ja som mala bolest chrbta celé tehu a vždy som vrvaela aj všetci že je to normálne. Bolesti podbrusku pichanie tiež občas. Doky vždy že Okej normlane. Moč vždy Okej. Výtok vraj normálny. Minuly týždeň som šla na pohotovosť kvôli spineniu a ležala som tam 8 dni s rizikom predčasného porodu, skrateny krcok a časté tvrdnutie brucha. Na tvrdnutie som dostala tiež len magenzium od gyndosa keď som mu pocedala že často tvrdne. Až po hospitalizácii kde mi urobili ster mi povedali že mám infekciu ecoli ktorá to celé pravdepodobne spôsobovala. Som v 33+3 takze mám kludovy režim a verím že sa tvrdnutie bruska už opakovať nebude a potiahneme to 2v1 čo najdlhsie. Každopádne ak sa ti niečo nepáči chod na pohotovosť a uvidis čo povie iný doktor. Ja som si myslela že moje tvrdnutie je normlane a na pasoch zistili že to boli kontrakcie ale tie čo nebolia ale mohli vyvolať pôrod nebyť toho že by som prišla keďže krcok už bol skrateny ... držím palce 💪🏼