Pobolievanie podbruška v 18. týždni

tinett
28. júl 2021

Ahojte som v 17tt+4 a chcela by som sa spitať či je normalne pobolievanie v podbruška toto je moje prve ťehu tak sa trochu bojim 🙂

marion30
28. júl 2021

@tinett áno je, všetko sa roztahuje

tinett
autor
28. júl 2021

@marion30 Diky za odpoved už som sa zľakla 🙂

jaruska_12
28. júl 2021

@tinett ahoj ja som presne v takom tt môžem sa opýtať cítiš už pohyby ? 🙂

janulienka_janka
28. júl 2021

Ahoj, ja som 17+1 a áno pociťujem to aj ja.. Cítila som to aj predtým ale nie tak často, teraz to pociťujem častejšie a to hlavne preto ze bruško bude teraz rýchlejšie rásť 😊 a pohyby ešte necítim

tinett
autor
28. júl 2021

@jaruska_12 ešte nie a kedy máš termin?

tinett
autor
28. júl 2021

@janulienka_janka ale ja to citim raz na lavej strane, raz na pravej niekedy aj maternicu tak som sa trochu zlakla 🤔

jaruska_12
28. júl 2021

@tinett 29.12 🙂 a ty ?

tinett
autor
28. júl 2021

@jaruska_12 1.1 💝😇 už vieš pohlavie babätka ?

jaruska_12
28. júl 2021

@tinett Krásny dátum ;) ešte nie chystám sa na morfologicky ultrazvuk tak snáď sa dozviem a ty? 🙂

tinett
autor
28. júl 2021

@jaruska_12 bola som na 3D v 13tt +3ale nebolo viďiet teraz idem v 22tt tak snad už sa mi ukaže 😇 a ty si už citila pohyby ?

jaruska_12
28. júl 2021

@tinett nie ja necítim pohyby :/ i keď niekedy mám pocit taký divný ako motýliky ale to len večer ale nič viac a čo by si.chcela dievčatko či chlapčeka? 🙂

tinett
autor
28. júl 2021

@jaruska_12 aj ja to tak niekedy ciťim 🙂,,, toto je moje prve mne to je jedno len nech je zdrave ❤ ,,,ty už ďetičky maš?

jaruska_12
28. júl 2021

@tinett veru berieme to tak isto na pravom mieste zdravie 🙂 ja už mám 9rocnu dcérku a medzi tým 2 potraty:/ tak toto je pre mňa malý zázrak

tinett
autor
28. júl 2021

@jaruska_12 tak ty už maš taku velku slečnu 🙂 teši sa na surodenca? ,ooo to mi je luto :( prajem ti vela zdravička tebe aj malemu nech všetko dopadne dobre nech porodime zdrave ďeťurence ❤ ,,ja niekedy mam taky strach o baby či je vporiadku 😔 tento mesiac na poradni mi sono nerobila to asi preto 😕,,,,tebe robi tvoj lekár na každej poradni sono?

jaruska_12
28. júl 2021

@tinett ano na každej tym že mám rizikové tehotenstvo 🙂 ale som spokojnejšia keď sa pozrie na bábätko . Juj no dcérka o Tom ešte nevie po morfologickom ultrazvuku jej chcem povedať musím si byť istá že je všetko v poriadku ale ja viem že sa bude veľmi tešiť ona je taká dobra a starostlivá 🙂 ďakujem a nápodobne prajeme hlavne veľa veľa Zdravíčka ❤️❤️

rivini
28. júl 2021

@tinett ja som tiez v 18. tt a bolesti mam s prestavkami stale. Podla lekarky je vsetko ok a kym to nie su silne bolesti, je to v poriadku. Davam si na jej odporucanie vzdy 300 mg magnezia pri bolestiach, to skludni maternicu.

kajkag
28. júl 2021

Ja mám dnes tiež bolesti v podbrušku, som presne v 18 týždni....snáď je to normálne

tinett
autor
29. júl 2021

@jaruska_12 Ďakujem pekne ❤ ❤❤

tinett
autor
1. aug 2021

@kajkag ahoj ty si v 18 týždňi,,,chcela som sa opýtať či si us mala pohyby?

kajkag
1. aug 2021

@tinett zatiaľ necítim pohyby😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre