Po vytrhnutí zubu v 25. týždni tehotenstva

6. dec 2022

Ahojte dnes mi trhali zub slo to super necitila som ani ako mi daval injekciu a vobec som necitila nic pocas trhania ani tlak ani nic... Čo robiť a čo nie? Stale mi troska krvaca zo zuba po 4roch hodinach som ai cez slamku dala aspon polievku stale mam strpnute lice pery uz nie cize anesteza odznieva... Tahali vam takto v tehotenstve zub? Boli to velmi keď vyprchá anesteza? Brali ste lieky? Mne gyn povedala ze keby som mala bolesti tak paralen....

veronikaszabova
6. dec 2022

Trhali mi v 5tt - nez mi odznela injekcia, na radu zubarky som si dala paralen. Potom uz ma to nebolelo.

autor
6. dec 2022

@veronikaszabova rozumiem tak snad na tom budem rovnako 🙄 ja som tam mala hnis tak dufam ze bude vsetko ok

veronikaszabova
6. dec 2022

Ja som hnis nemala nastastie. Trhali mi sedmicku kvoli rastu osmicky 🙂

veronikaszabova
6. dec 2022

Drzim palce

autor
6. dec 2022

@veronikaszabova dakujem pekne 😉

kukulda1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
riskoh
6. dec 2022

Mne trhali počas šestonedelia, keďže bola covidova pandémia,žiaľ skončilo to zápalom okostnice ,museli byť nasadené atb

autor
6. dec 2022

@kukulda1234 a to si tam nemala uz ako zub ale hnis tam bol stále? Abo jak tak uz mi vsetko odtrplo a neboli ma ani miesto kde bol tahany zub cize som rada

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre