ahojte babenky ,,, dnes som bola po 10 dnoch na ultrazvuku ,,, krvacam uz 10 den ,, ked som bola na prvom scane bolo vidno iba vacok ziaden plod vacok meral 13 mm no dnes po 10 dnoch stale plod nevidno no vacok narastol o 1mm cize ma zavolali zase o tyzden ale ja stale krvacam ,,,, a som uz s toho velmi zufala :(
Nechcem ta plasit,aj ja som to takto mala. Nakoniec som musela ist na kyretaz. Vacok stale rastol ale plod nikde.
ja som uz potratila raz .. :( no ako vidim tak to vyzera na dalsi :(
Žiaľ, nevyzerá to dobre. Hoci minimálna nádej ešte je. V koľkom si týždni?
Ja som si tym tiez presla 2x...ale nakoniec po prvom postihnutom synovi a dvoch potratoch mame zdraveho syna.Nezufaj,priroda si to zariadila po svojom,len to cakanie do dalsej kontroly je na nervy,ja som tiez tak 1x cakala a cakala a 2x som dr.povedala,ze silno krvacam a mam bolesti,trochu som zahrala,aby ma zobrali cim skor na vycistenie...
A to som bola 8-9tt
6-7 tyzdnov ,,, no je to pre mna tazke cakat ale tak radsej pockam a uvidime o tyzden :( a dakujem vam
Drzim palce ale pred rokom som mala toto iste,bez krvacania,vacok krasne rastol a plod nikde,v 8+5 som sla na kyret ☹
dakujem ,,, :( no aj ked ja uz si nemyslim ze to dobre dopadne
@justin1123 krv na hcg ti nebrali?? Lebo mne hej a mala som 36560 ale aj tak to bolo o nicom.
nie nebrali ,,, mi krv ... a to je ako co .. oni zistuju kolko hcg mas a pola toho zistia co ?
@justin1123 ze ci hcg rastie ci to bude prosperujuce tehu,ale mne to moc nepomohlo,kedze hcg tvori plodovy vak a nie plod.
no to mi je luto ,, :( ja som po prvom potrate bola na tom velmi zle ,,vies co ja som v londyne a tu neurobia proste nic len cakaju ,,, napr. dnes mi doktorka povedala ze musime cakat ako sa telo rozhodne takze sa uz radsej na to psychicky pripravujem
@justin1123 ahoj, ako si dopadla? Ja som dnes bola u Dr. s radosťou, že mi dva tyzdne meská, test pozitívny a doktorka vraví, že vak má 13 mm, ale plod nevidno, že mám príst o 10 dní...sa pýtala, či mám pravidelný menzes, reku hej, že môze byť, že som mala neskor ovu, poprípade som neskôr otehotnela a ešte plod nie je vidno...že to zvykava byť časté, ale tak na 80 % sa to zvykava vyvinut, tých 20 % nie, a po prečítaní vašich príspevkov mám strach... :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@justin1123 to ma mrzi , ale asi sa babanko neuchytilo :( ja som uz 2krat potratila a vela sil prajem.