Ahojte prosím viete mi poradiť ,som 9tt tehu.do teraz som fungovala dobre žiadne nejaké extra nevoľnosti nič. A už to prišlo ,každý deň už asi dva týždne je to zo na deň horšie ,neustále sa mi točí hlava raz dva krát a niekedy tri krát do dňa vrciam celý deň mám nevoľnosti som slabá jak mucha,včera som sa pýtala s roboty domov lebo som ledva stala na nohách ,aspoň kým toto trvá kto by ma.na par v tomto prípade vypísal na PN gynekológ alebo aj všeobecná ? Ďakujem
@kobylka002 určite gynekológ.
Gynekolog.
@kobylka002 ahoj, ak mas tazkosti suvisiace s tehotenstvom, mal by ta vypisat gynekolog, mna 1x vypisala aj vseobecna, ale mala som velke bolesti v krizovej oblasti, ako ked mas zapal mocovych ciest, dala ma pn, kym neprisli vysledky. To ale nespadalo pod gynekologa.
Gynekologicka ma vypisala mesiac pred MD a to som mala od sameho zaciatku nevolnoszi, zvracanie niekolkokrat denne, opakovane krv v moci a bolesti a ku koncu hydronefrozu. A to som bola vacsinu tehotenstva ako zombie len do roboty a domov a vypisala ma len na mesiac. Ale teda ak mas empatickeho gynekologa tak ta vypise on.
Vypíše ťa gynekológ, ja som mala veľmi ťažké tehotenstvá a všetky som strávila na PN a v nemocnici...vypisovala ma gynekologička na celý čas
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kobylka002 ja myslim ze tu PN by ti mal dat gynekolog