Pľuzgier a vyrážky v 40. týždni

liiiveeet
27. jún 2023

Celu druhu časť tehotenstva ma trápil výtok, ale stery nič nepotvrdili, brala som rôzne krémy a tablety. Stále som behala s intimkou. Ale teraz posledné 2 dni, keď mám tesne pred pôrodom sa mi výtok zhoršil po kontrole /myslela som, že mi pomaly odteka zátka/ a dnes som si všimla malé plizgiere na pyskoch, dosť ma to už dráždilo, a teraz som zistila, že som sa vychádzala. Neviete čo by to mohlo byt? Holenie ? Infekcia ? Zajtra idem k lekárovi, ale strašne ma to vyplašilo 😔

aliaray1
27. jún 2023

@liiiveeet ahoj, moze to byt aj herpes...zo stresu, znizenia imunity...skoro vsetci ho mame v tele a vie sa obcas aj takto aktivovat. Zovirax duo je na to super a nasledne tekuty puder bez mentolu.

snehulak77
27. jún 2023

@aliaray1 ak má herpes, tak treba k lekárovi. Pred pôrodom je to nebezpečné, dieťatko by sa mohlo nakaziť. Asi zvážia aj sekciu

aliaray1
27. jún 2023

@snehulak77 pise, ze zajtra (dnes) ide a urcite suhlas, moze to byt nebezpecne...herpesy specialne.

liiiveeet
autor
28. jún 2023

Ďakujem za zapojenie, našťastie je to iba podráždene, nič tragické, ale ten výtok a teplo spravilo svoje.

snehulak77
28. jún 2023

@liiiveeet supeeeeer, tak nech ti to dobre dopadne, drzkajte sa 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre