Ahojte baby, som v 16tt. A minule som sa veľmi pohádala s manželom dokonca ma aj udrel tak som utiekla lenze počas úteku v ponožkách ako som este kričala naňho stále ako keby zo mna nieco tieklo..vzdy len pri kriku alebo ked som sa bránila. nič nevyšlo zo mna pokial som bola ticho a v kľude ..zo začiatku som nevedela posúdiť o čo ide pozrela som sa krv to nebola bola to ako voda , alebo moč skoro cele rifle som mala mokre. Žiadne bolesti som nemala. Krd som prišla domov ani kvapka az odteraz bez bolestí. Problém čo ma nahnevalo ze ma udrel pred deťmi no brucha sa ani dotkol..poradňu mam az 7 januára.
No, ak chces byt pokojnejsia, chod na pohotovost, vysetria ta, ci je vsetko ok... a viem, ze toto nie je predmetom temy a je to nevyziadana rada, ale potom zbal seba a deti a chod od toho individua prec...hned..drzim palce...
@wenus91993 odhliadnuc od okolností, ktoré ani komentovať nemusím, choď na pohotovosť. Ja by som pokojná nebola, kým by ma lekár neskontroloval.
Chod na pohotovosť.
Ostatne ani nejdem komentovať, chudiatka deti v tomto vyrastajú
Tak udrel ma prvý krát a jeho reakcia ma veľmi prekvapila. A áno riešiť to budem len som nechcela nič robiť počas sviatkov.
Včera som bola u doktorky kedze som sa bála a všetko je v poriadku nebola to plodová voda. Takze asi len moc ...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
??? A preco cakas dalsie dieta s chlapom kt. Ta bije ?
Viem ze mimo ale toto ma napadlo v sekunde