Ahojte maminky. Som 33tt, po dlhej dobe sme sa s manželom milovali a ja som dostiahala silný orgazmus, pár sekúnd predtým zo mňa vytiekla riadna kaluža - až sa za to hanbím, nikdy sa mi to predtým nestalo....
Samozrejme sme sa zľakli, či to nemôže byť plodová voda.. dala som si vložku a budem čakať, či sa bude niečo diať :( zatiaľ nič nevyteká..
Myslíte že to bol len ten mokrý orgazmus ? Nikdy som to predtým nemala.....
Ja osobne by som "to čo vytieklo" utrela vložkou a s tým išla na pohotovosť. Poleju to roztokom a hneď ti povedia ci to je plodová voda. Nemusíš hovoriť ako presne sa to stalo ak sa hanbíš
Mokry orgazmus neznamena kaluz predtym. Kludne to mohla byt aj plodovka. Taketo divoke orgazmy v tehotenstve nie su velmi ziaduce.
Podla mna to bol mokry orgazmus. Par sekund predtym si asi prehnala, ale je to pravdepodobnejsie ako odtok pv, obzvlast ak odvtedy nic netecie. Ak ste to robili v posteli tak utriet to vlozkou si neviem predstavit, ta vlozka by mala byt trosku nasiaknuta aspon aby to bolo objektivne. Vlozku by si si ale mala dat porodnicku, nie klasicku menstruacnu. Ak bude znova mokra alebo by si mala bolesti ci caste tvrdnutie, treba ist na pohorovost nech to skontroluju. Ak mokra nebude a ty sa citis ok, tak neries.
@patusss ahoj 🙂 je to vlastne kvoli tomu, ze Temesvaryho roztok sa sfarbi pri styku s plodovou vodou na modro (modrozeleno) a preto je treba (teda je to lepsie) aby bolo vlozka biela. Menstruacne vlozky su rozne podlepene alebo maju speci vnutro, ktore by to mohlo skreslit, hoci teda tie lacnejsie byvaju aj cisto biele.
Aha, super, dík za info 🙂
Kontext je relevantny, lebo z niektorych telesnych tekutin moze byt ten test falosne pozitivny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano. Tiez som to tak mala. Nebola to plodova.