Ahojte babulky.Chcem sa spytat...pred 2 tyzdnami som bola u gynekologa,ktory mi potvrdil tehotenstvo,povedal mi,ze podla menstruacie som v 7. tyzdni,ale podla velkosti plodu som v 5.tyzdni.Povedal mi,aby som prisla o 2 tyzdne...tak som u neho bola tento tyzden a povedal mi,ze plod je prilis maly na 9.tyzden,ma len 15mm(za 2 tyzdne narastol o 2mm).Hned ma vypisal na PN-ku,nasadil mi hormon progesteron,nakazal mi,aby som oddychovala,vela lezala,sedela-proste co najmenej sa hybala.Taktiez mi povedal,ze tam nevidi akciu srdca,mam naznak zltkoveho vacku,kazal mi aby som som prisla o tyzden na kontrolu,ale,ze to nevidi nejak pozitivne... Viete mi prosim niekto poradit?
Toto iste mame za sebou...plod zaostaval,akcia ziadna...skoncilo to MA,o tri mesiace sa nam podarilo znova otehotniet a dnes uz mame 15mesacneho drobceka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
poradit asi nie, skor dodrziavat co povedal lekar,vydrzat do kontroly a drzat palce 🙂