Ahojte mamička chcem sa opýtať som 40tt+4 dnes som bola v poradni a doktor na sone povedal ze maličký bude mať asi arytmiu ze by ho lekári po pôrode mali poriadne vyšetriť. Stretli ste sa s tým? Alebo máte doma také babo? Upraví sa to?
@kiki68 v stredu ma už idú hospitalizovať keďže som po termíne. Doktor stále spomína nejaké dýchacie pohyby ze maličký robiť a kvôli tomu nevedia zmerať poriadne ani prietoky. Dúfam že to bol ozaj iba falošný poplach
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@florianabotosova u nasho nieco lekarka zachytila teraz v 7/8 mes a bolo to vysetrene detskym kardiologom. Srdiecko je nakoniec v poriadku a vraj to robi nejaky cip chlopne, ze to ma vela ludi a casom sa to mozno strati. Cize mozete byt podobny pripad, ze zachytil nejaky sum a akoby falosnu arytmiu. U nas to dobre dopadlo. Absolvujete po porode sono srdiecka ( to robi kardiolog) a este ekg. Neni to bolestive, to sono trva asi 40 minut a ekg asi 15 minut. Cize ziadny strach, moze to byt falosny poplach. Este by som to v den porodu dala checknut, ze keby tam cosi je , nech zvazia cisarsky ( aby sa dieta nenamahalo porodom)