Ahojte dnes som bola na ultrazvuku a že ešte nič nevidno že skoro som prišla poslednú ms som mala 11 decembra .. myslíte že je to skoro ? Testy mi vyšli všetky pozitívne a robila som si ich 10 januára a ešte mi robila aj stery 🤦 že trošku mi krváca z maternice ale nemám sa zľaknúť
@anissa123 pri hcg vyssom ako 1000 by uz malo byt nieco vidno na usg. Ake mas hcg?
Tak ked si mala 11.12. menzes, znamena, ze len teraz ti meska mozno tyzden? To je skoro.
Ja som isla na sono az vtedy, ked sa dalo ockavat srdiecko.
Ja som išla keď mi vyšiel pozitívny test spravila mi hcg z krvi keďže na sone nič nevidela mala som veľmi nízke hcg ale tehotenstvo potvrdené s tým že mi o týždeň znova brali krv na hcg či sa mi zvýšilo mala som hodnoty oveľa vyššie potom má kontrolovali cez sono každý týždeň som tam bola či sa usadilo vajíčko aby som nemala MMT a mohli mi potvrdiť,že je všetko v poriadku ako prvé potom bolo vidieť srdiečko ako bije teraz som 31tt…mohli ti zobrat krv a podľa toho keď tak sa dohodnúť čo ďalej ale hej to ešte skoro a cez sono to neni tak ľahko vidieť ale to hcg z krvi by mali kontrolovať či hodnoty stúpajú ...drž sa …
Moze to byt este skoro, podla MS si len v prebiehajucom 6. tyzdni. Moja prvorodena sa ukazala az v 7tt + 2.
este je to skoro, ved ked ti to povedal lekar, tak prides o par tyzdnov neskor.
@bambulienka25 všetky ženy sú hlúpe len vy ste múdra 🤷 hlavne že vy by ste nemali robiť žiadne skúšky ani žiadne testy 🤭 nemám náladu sa tu s vami naťahovať
@bambulienka25 niekedy musí ísť žena skôr...v prvom tehotenstve mi kázal lekár prísť už po týždni meškania ...v druhom som chcela ísť oveľa neskôr, no začala som špiniť, tak mi lekár tiež kázal prísť cca v 6 tt...teraz v treťom som sa musela hlasit hneď kvôli injekciam....pri každom tehotenstve to boli ohromne nervy okrem toho druhého, kedy sa synček hneď ukázal i s bijucim srdiečkom, no nakoniec dobilo v 20 tt 😢
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anissa123 koľko ti už mešká ? 🙂 ja keď som mala podozrenie na MMT mi lekár povedal, že 10 dni meškania je už hranica, kedy musí byt vidieť plod