Plod menší a bez akcie

26. jan 2023

Ahojte. Mala by som byť 8+1 ale podla sona som 6+3 a plod ma 6,65mm ale je bez akcie. Bola som aj pred dvoma týždňami a vyzeralo to len na 5+1 a plod nebol vôbec. Môže to byť ešte prosperujuce tehotenstvo? Idem znova 6.2. Ale už strácam nádej. Ovulaciu som nemala posunutu lebo už na 10 dpo som mala slabú čiarku. Ďakujem.

lucia7933
26. jan 2023

ahoj, bola som presne rovnaky pripad 🙂 na kontrole v 8+1 plod zodpovedal 6+1...zial u mna to nedopadlo dobre :( no to moje malo tusim len 4mm ...

autor
26. jan 2023

@lucia7933 no ja som pred dvoma týždňami nemala nič len vak a teraz aj plod. A vak 5nasobne väčší. Ale mam strach. I keď doktor povedal ze v norme. Mrzí ma tvoja strata.

lucia7933
26. jan 2023

az dve taketo straty som zazila minuly rok :( ale aspon sme uz prisli na pricinu

autor
26. jan 2023

@lucia7933 no ja som mala dva mikropotraty minulý rok a teraz sa teda pripravím tiež na najhoršie zjavne.

lucia7933
26. jan 2023

mozno to este dopadne dobre, treba verit, drzim palce 🍀

lucia7933
26. jan 2023

mne sa tento druhy potrat spustil sam od seba doma, presne tyzden po tom ako to dr. zistila na ultrazvuku...

lucia7933
26. jan 2023

cize 3 tyzdne od kedy sa prestalo vyvijat...

autor
26. jan 2023

@lucia7933 ďakujem. Preto sa pýtam aj tu ci to tak niekto nemal. A bolo to v poriadku.

casillas28
26. jan 2023

Akoze srdiecko ma este cas tak tyzden...ale podla toho co.pises to vyzera ze bud je ten rast pomalsi alebo sa zastavil...treba ale dufat v to najlepsie...viem ze potrate to.je tazke, tiez som si tym presla ale mozno to este dopadne dobre...vidis ani doktor nehodil flintu do žita ;) drzim palce

autor
26. jan 2023

@casillas28 no on sa vyjadril ze je to v norme. Ale mne sa to nezdá. Obávam sa.

casillas28
26. jan 2023

Toto je vec ktoru nemozes ovplyvnit a stresom to len zhorsis..zatial klud, keby to bolo zle uz by ta na to pripravoval...keby bolo nariadene az v 8tt chodit k lekarovi vela stresov by si zeny usetrili..aj ked chapem ze si rizikova po potrate ...ale mne lekarka povedala taku vec ze ak to.ma byt prosperujuce tehotenstvo to babatko sa udrzi a staci tu byt v 8tyzdni...ked nema tak s tym aj tak nic neurobime..nuz ma pravdu lebo obcas led vidim toe placuce a vystrasene zeny od nej odchadzat tak to je moc 😪

autor
26. jan 2023

@casillas28 no jedine co mi povedal ze ešte nemáme vyhrané. Tak neviem co tým myslel.

casillas28
26. jan 2023

Nuz on sam to nemoze tusit...srdiecko ma sancu sa objavit do 9tt...stale mozno rata s posunom ovu aj ked si si ista ze nie ale clovek nikdy nevie co sa v tele udeje..tu sa neda nic len cakat...a aj ked ti tu baby napisu avoju skusenost kazde telo je proste ine..treba verit v to najlepsie 🙏

autor
26. jan 2023

@casillas28 ďakujem.

dominika1922
26. jan 2023

Dúfam že moja odpoveď pomôže. Ja keď som bola 6+6 tak som bola na Sone a už bilo srdiečko ale doktorka sa vyjadrila že je malé (1cm) a občas sa stane ze netrafi srdiečko na prvýkrát ale keď to skúsila znova tak už našla hneď. Takže ja si myslím že tá tvoja veľkosť zodpovedá🙂 ved ono rastie rýchlo a aj 3 dní spravia veľký rozdiel. Inak mala som posunutu ovuláciu a keby to neviem tak asi by si tiež doktorka myslela ze je niečo zle 🙂 držím palce

autor
26. jan 2023

@dominika1922 ďakujem za tvoju odpoveď. Len ja viem ze posunutá nebola možno max dva dni. Doktor ma len ubezpečil ze narástlo od posledného sona. Ale obávam sa aj tak keďže mi to nesedí s poslednou ms ale ze vôbec. Mne neskúšal viac krát nájsť srdiečko. Len raz a zmeral. Pred dvoma týždňami nebolu žiadne embryo teraz bolo.

dominika1922
26. jan 2023

No neviem ale ja si myslím že keby mal z toho nejaký zlý pocit tak by ťa objednal už o týždeň ale to je len môj názor. Predsalen za týždeň tam býva dosť veľký pokrok a keby to nebolo dobre tak už by to videl skôr. ale daj vedieť potom ako si dopadla🙂

autor
26. jan 2023

@dominika1922 jasne dám. Tak ja som už naposledy bola pozadu. Mala som byt 6+2 a podla vaku len 5+1 . Tak od začiatku sme nejak pozadu.

kitycat
26. jan 2023

Drzim palce, ze nam sem napises pozitivne spravy. U mna bolo srdiecko az 9tt

aliaray1
26. jan 2023

Citala som na konovi, ze babu poslali takto kvoli akcii srdca v 9 tt na potrat, pockala vraj do 12 tt a ma zdrave dieta. Neviem ten prisoevok zial uz najst.

Mna poslali v 5tt, akcia ze nie je a ze je.vraj opuch plodu (ved to sa zistuje az v pokrocilejsom stadiu ale na SR vsetko mozne)...ja som ich poslala aj s potratom do riti a dnes mame nadherne zdrave skoro 10 mes.dievcatko.

Ale u teba nik nevieme...hcg mas ake vysledky v akych obdobiach od 1.nameraneho atd..?

Drz sa.

kiki68
26. jan 2023

Musis len cakat, dolezite je, ze rastie. Cize na dany tyzden podla sona je to primerane. Kedy si otehotnela je druha vec. Ovulaciou si nemozes byt nikdy ista, to mozem ja sama za seba povedat. A to som bola sledovana u lekara s ovulaciou skrz tvorbu cyst. Ze ci praskol folikul a ci sa netvori cysta dalsia. No a doteraz nechapem, ale otehotnela som zjavne 14 dni mimo svojej Ovu ( dokonca takto vysledovanej). Maly uz ma 2,5 roka. Takze drzim palce. Tam asi ine neostava, iba dufat, ze to bude ok 🍀

autor
27. jan 2023

@aliaray1 mne hcg nebrali vôbec.
@kiki68 len to ze mne už na 10dpo vyšiel duch tak asi nebola posunutá. Ďakujem no neostáva mi nič iné. Nepomôžem si.

okm221
6. aug 2024

Ako si dopadla?

halagoska
6. aug 2024

Ja som bola (síce dávnejsie)9+0 a plod bol veľkostne 7+0 a podľa Dr.plod nesmie v takomto skorom tehotenstve tak veľa zaostávať....a veru nedopadlo to dobre.....ale držím päste aby to bolo u Teba dobre🙂)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre