Vcera som bola na ult. . som 8tt a na sone bol plod bez srdiecka s abnormalne zvacsenym zltkovym vackom ☹ za 10 dni /9.9.2013/mam prist na kontrolu a ak sa to nezmeni pojdem na cistenie. Vraj to moze byt este zdrave dieta ale moze tam byt niaka geneticka porucha. velmi to boli. mate s tym niaku skusenost. mam sa pripravit na to najhorsie. Dakujem
neviem,ale uprimne??nevyzera to dobre.. ☹ ..srdiecko ma uz bit od 6-7 tyzdna a ten vacok??,..ja som bola na tom nejako rovnako a dopadlo to.. 😢 ..bol som na cisteni..ale o 3 mesiace sme uz splodili nasu Dominiku..prepac mi,rada by som ta povzbudila..snad u teba to bude lepsie..drzim palce.. 😉
@jedina30 ☹ dakujem......musi to asi preboliet a chce to cas ...... nedokazala som sa tej doktorky ani nic opytat lebo som bola ako obarena.....radsej by som bola keby mi to odislo prirodzene ako ist na zakrok...... ☹ musim to prijat no je to tazke moje prve tehotenstvo
@veronika218 toto som prežívala s mojou kamarátkou,ktorá ale mala aj plod len nebilo srdiečko.prv sledovali hcg ktoré spočiatku rástlo,vtedy ešte čakali či nezačne biť srdiečko,ale v 9týždni už nesttúpalo asrdiečko stále nebolo plod nerástol tak musela ísť na čisttenie,ale po čistení o 2mesiace otehotnela ateraz má krásneho chlapčeka.Držím prsty vždy je nádej aj ked človek sa musí pripraviť aj na to horšie.
@veronika218 Obom mojim dcérkam lekár počul biť srdiečko až po 10 týždni....takže to, že lekárka to nepočula v 8 týždni, ešte nemusí nič zlé znamenať. No problém s tým vačkom...neviem, čo to môže byť, takže v tomto ťa povzbudiť nemôžem.
@veronika218 my sme mali tento isty problem,ale nedopadlo to stastne☹☹☹...tiez som bola na cisteni,no za tri mesiace som opät otehotnela a nas Alexko uz bude mat zajtra 16mesiacikov...vsetko dobre prajem
ja som sice len na 6+1 a yatial vidiet len prazdnu dutinku...cize ti rozumiem ake su tvoje pocity...
Mojmu syncekovi este v 8,tt nebilo, az ked sme boli na sono v 10.tt uz bilo... Drzim palce!
@zuzi241 na prvom sone bolo este vsetko v poriadku ...plod je na zaciatku velmi malinky.....drzim palce
@nastasyk ....mne doktorka povedala ze je to znak toho ze nieco nieje v poriadku.....uz neverim ze sa to zmeni k lepsiemu...
abnomalne velky vacok moze znacit ze su tam dve.drzim palceky 🙂
@barbara088 no vidíš to by aj mohlo byť.
@veronika218 možno bola len neskôr ovulka apreto ešte nevidno vela
@barbara088 je tam len jeden plod ....a je maly na 8 tt......neviem ale myslim ze to by vedela keby tam boli dve.....
@veronika218 ja by som ti len chcela vyjadrit podporu a drzim palce aby vsetko dopadlo dobre a ak nie teraz tak v buducnosti urcite!!! 😵
no to nieje iste ci by videla vzdy jeden plod mensi,ked su dva vacky mali to byt dvojvajecne a ked jeden tak jednovajecne...aj sa mohlo stat ze si otehotnela neskor...ja mam rozdiel medzi PM a velkostou plodu skoro 3tzydne...mam cyklus 60az 90dni.ja som pri dcerke mala nieco podobne ze plod je maly a uvidime podla srdiecka nic nevidi a podobne,uvidi ako sa to bude vyvijat a dnes ma dcerka 2 aj 3mes.. este mi aj lekar vravel ze podla toho ako to mam s tym menzesom bohvie ci budem mat deti a to uz mam dve doma a tretie na ceste....nech ti to dobre dopadne
ono je strasne tazko sa spoliehat na presnu dlzku tehotnosti...mne obe deti uplne inak vychadzali-v porovnani s poslednym menzesom...menzes mi vzdy vela meskaval a dr. sa vzdy spoliehala na poslednu mrchu,ktora bola 1,5 mesiaca dozadu a tehotna som bola ovela menej...takze mi vzdy vysledky skreslovali,zbytocne som panikarila a vsetko dopadlo ok...
a vypocitaj si sama,kedy si asi najpravdepodobnejsie otehotnela..a spocitaj si to a podla toho sa riad...
@veronika218 ..ja viem,ze to bude tazke a ja som bola hotova ☹ nerada pisem "kaleraby"..mala som uz syna 2 rocnehe a tak som to pomaly s nim predychavala..doktor povedal,ze mam pockat aspon 6 mesiacov a potom sa znovu pokusat,no my sme pockali len 3 mesiace a tak sa nam podarila nasa dcera 😀 😀 ..urcite to nebolo potom jednoduche a bala som sa,ale verila som,ze teraz to uz vyjde a vyslo..nikdy som nevedela pochopit take zeny,ale vlasna skusenost zmenila vsetko..drzim palce,nech to predychas a raz napises na MK,ze si uz matkou.. 😵 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
srdiečko by malo byť už v 6tt,ale treba veriť,že to ešte bude dobre...