Pleseň na nechtoch na nohách počas tehotenstva

26. mar 2021

Ahojte baby, ako ste riešili pleseň na nohách v tehotenstve? Som len prvý trimester ale všimla som si na dvoch nechtoch zmenu a viem xze keď to dostanem ma to celkom rýchly priebeh.. Keď som nebola tehotná používala som canespor sadu na nechty, mohla by som si dat aj to? V letáku je napísané poraďte sa s lekárom len to idem až na konci budúceho týždňa tak ma zaujímalo ci ste nemali skúsenosti s tým, ďakujem za info

liz_lemon
26. mar 2021

chod na kozne

boredka
26. mar 2021

mne tento problem vznikol v prvom tehotenstve na jednom nechte a mam stale problem sa toho zbavit, ale ja nechcem nejake agresivne pripravky pouzivat lebo to aj tak neodstrani pricinu. Ja som si kupila od jednej lekarky ktora sa zaobera cinskou medicinou taku vodicku smrdi to jak ocot je to nieco zarabane - teda ale to je boj na dlhe trate ci uz ides cez lekaren alebo cez prirodnu liecbu. dolezite je vylucit sladkosti a obmedzit mliecne vyrobky. Drzim palce

1xenia1
26. mar 2021

Choď na kožné, po domácky je ťažké zbaviť sa plesne

marci77
26. mar 2021

kamoska mi spominala, ze existuje prirodny liek
https://www.facebook.com/vceliaalchymia/posts/3...

na koznom okrem masticiek a tabletiek si myslim, ze nic ine nedaju

autor
26. mar 2021

Ďakujem vám pekne baby! Bola som v lekárni a tam mi povedali ze si mam dat normálne ten canespor, že mi to zaberie najrýchlejšie a neroziri sa.. So sladkým je nemám problém, mliečne výrobky tiež len občas.. Skor to pripisujem kúpeľom.. Bola som s chrbtom a dva týždne nato som to zbadala..

xena0
26. mar 2021

A ja čítam "pieseň na nechtoch.."😅😅

sam19
26. sep 2021

Ahoj, prosím ťa pomohol ti ten krém co ti odporučili v lekárni? Ja mám tiez toto, nikdy som to nemala, no urobilo sa mi to teraz a som tehotná, takže tiež neviem čo ďalej, nechcem to zanedbať...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre