Ahojte, prosím vie niekto poradiť ako sa účinne ale šetrne zbaviť plesne na chrbáte?
raz je to lepšie, raz horšie,no stále mi to pretrváva a neviem čim sa toho striasť. Skoro všetky mastičky čo som našla nie su vhodné v tehotenstve.
Má prosím niekto skúsenosť? dakujem
vysadit vsetky cukry a sacharidy zo stravy
@lenkakravcova čítala som to kedysi na prípravku- oreganovom oleji. Preto som napísala "vytazky". Rôzne pripravky s orgánom môžu byť rôzne koncentrovane, čo sa týka samotnej účinnej zložky. Obsahuje tuším nejaký alkaloid, ktorý môže spôsobovať kŕče (riziko potratu). A keďže boj s plesňou je nadlho (opakované vystavenie) . ..
Keď sa používa oregano v kuchyni v primeranom množstve, asi to toľko nezavazi: )
@lenkakravcova a tiež nevieme akú veľkú plochu chce ošetrovať a kľudne sa z tej narušenej plochy kože môže pripravok intenzívnejšie vstrebavat. Ja by som bola opatrná. Ale zase som za to, aby sa to nezanedbalo a riešilo. Nepíše či bola u dr. .Môže to byť 1cm záležitosť alebo aj oveľa väčšia plocha. ..
u dr som zatial nebola a ide skoro o cely chrbat
@vmm1986 osobnu skusenost nemam, ale znamej pomohlo natierat zriedenym cajovnikovym olejom a vyrazne obmedzit cukry v strave.
Ahoj, urcite navstiv lekara. Manzel mal na chrbte cca 5 cm zasiahnuty, dostal na to nejaku "vodicku" plus tabletky. Okrem toho nam dr dala specialny roztok, v ktorom som musela oprat uplne vsetko muzove pradlo. Co sa dalo, som musela aj vyzehlit. Cize vsetky veci zo skrine vybrat, oprat, ozehlit, vratane postelneho pradla a uterakov. Zmizlo to velmi rychlo po tychto opatreniach. Tam je problem v tom, ze sa to drzi v pradle, takze aj ked si ty chrbat vyliecis, ked si oblecies tricko, mas to naspat...
Ahoj, odporúčam návštevu kožného lekára. Plesne a kvasinky sú štruktúrou bunky najpodobnejšie tej našej (najmenej podobná je bunka baktérií, na ktoré máme antibiotiká), preto majú antimykotiká veľa vedľajších účinkov a liečba trvá dlho. Hlavne
v tehotenstve to môže byť veľmi nebezpečné. Vylúčenie sacharidov zo stravy určite pomôže, v tehotenstve odporúčam poradiť sa s gynekológom. Rôzne voľnopredajné oleje/mastičky majú skôr vylákať peniaze od pacientov. Toto by som riešila jedine cez lekára. Chcete si neskôr niečo vyčítať ? Neohrozujte seba a dieťa. Na internete diagnózu a ani liečbu nehľadajte.
To je rozum podaktorých ...namiesto doktora navšíviť najprv modrého koňa a skúšať doma somariny z bar čím....nechapem prečo si niektore myslia že tu kde sa to hemží doslova kopou šarlatanskych odborníkov s babskyma radami najdu istotné vyliečenie..
mne pomaha sipkovy olej dr Feeldog no musim natierat kazdy druhy den
Ja s tým nemám skúsenosť, ale keď som mala jeden podobný malý fliacik na chrbte v lete, som raz-dva krát natrela propolisom. A bolo prec. Vyskúšaj. To je fakt prirodne
@anitu fihaa to by ma nenapadlo...aj ked som tehu mozem ?
@lenuska200_22 aj ja som tehu. A natrela som 👍neviem ci sa môže. Tak ale je to prirodne
@anitu aj sipkovy olej je prirodny..takze to by nemuselo vadit
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
..no hej , vsetky antiykotika su vyrazne jedy, takze to budes mat narocne v tehotenstve.
mozes skusit striedat oreganovy olej a slaby chlorovy roztok ..nieco co sa pouziva na upravu bazenovej vody.
ono , najvacsia istota by bola zrejme chemia ..nieco ako Lamisil ..avsak pochybujem ,ze je to mozne pouzit v tehotenstve.