Viem ze tychto tem tu je viacej ale ja by som chcela citat nieco aktualne a nie hrabat sa v archivoch.
Baby kt ste mali placentu na zadnej stene 1 cm od branky este v 29 tt najdu sa tu take? ako ste porodili,boli aj nejake komplikacie? Ja ju mam od 15 tt no doteraz sa neposunula a uz ani neverim,ze sa vytiahne nakolko uz sa mohla a stale je 1cm od vnutornej branky,cize nezakryva branku,,v 15 tt som aj krvacala aj som bola kvoli tomu hospitalizovana..No zatial sa mi nic nerobi,len am to hneva ze je dole a ked citam co vsetko sa moze stat tak mam husiu kozu,,
Tie ktore ste mali tuto placentu v tehu, coby ste odporucali a ako sa vam to nakoniec skoncilo?Viem,ze mam odychovat,nenamahat sa vyhybat sa sexu a tazkym veciam,,co prechadzky a cesta autom 3 h? Dakujem za odpovede.
Na prechadzky som chodila so psom kazdy den ale len take nenarocne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala placentu praevia marginalis 1cm od branky,porodila som v 38 tyzdni cisarskym ,vsetko dopadlo dobre ale je pravda ze som si davala pozor presne na tie veci ktore si spominala,3hodinovu cestu by som neriskovala