Ahojte viem že už je tu veľa debát na túto tému. Najlepšie je asi nič nečítať lebo som už z toho psychicky vyčerpaná a zúfalá. Som 17+2. Žienky ktoré ste to mali, je možnosť že sa to ešte vytiahne hore?
Čítala som veľa prípadov kedy ženy prídu o celú maternicu. Ste tu aj také ktoré s týmto nemali problém a maternicu im nemuseli vybrať? Mam len 28 a bábätko ešte potom chceme ☹
@e1i ďakujem 🙏🏻 každá dobrá skúsenosť je pre mňa ako obrovské antidepresivum
@stella1993 mne tiez v 13+0 povedala ze dosahuje branku ale neprekryva ju. a viac nic. teraz idem v stredu to budem 19+2 tak som zvedava.
tiez ma to vyplasilo lebo malu som mala predcasne kvoli odluceniu placenty
@e1i držím palce. Je super že neprekrýva
@stella1993 do 30 TT sa vie vytiahnut ja som mala úplne prekrytie žiaľ sa nevytiahla robili MR kvôli tomu ci budu brat pri cisárskom aj maternicu no našťastie sa to nepotvrdilo dcérka sa narodila 30+2tt nakoľko som začala krvácať a odtiekla mi plodová voda,dcérka bude mať 16 a je úplne v poriadku.
Ahoj, aj ja som mala tento problém...mne v 20tt diagnostikovali placentu preavia centralis s tým, že sa to ešte bude meniť rastom maternice tak do 30tt.... žiaľ ja som to šťastie nemala, placenta sa nevysunula...ale vďaka Bohu som nekrvacala, všetko šlo relatívne dobre, rodila som plánovanou sekciou v 37tt..
Synček je zdravý, všetko v poriadku 🙂
Avšak ja som jedna z tých, ktorým museli pri pôrode vziať aj maternicu keďže moja placenta vrastala so steny maternice...ale verím a silno ti držím palce aby u teba dopadlo všetko v najlepšom poriadku ❤️🙂❤️ v tvojom týždni je ešte veľká šanca, že sa placenta aspoň kúsok vytiahne...🙏 Len sa hlavne šetri a dávaj pozor... určite to zvládnete aj keď viem aké je to ťažké...
@lejluska ďakujem za skúsenosť a mrzí ma ako to dopadlo v tvojom prípade.
Snažím sa oddychovať len mam syna staršieho stále chorého lebo nastupoval do novej škôlky a to dá dosť zabrať ☹
Ďakujem za pekne slova ❤️❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@stella1993 urcite, vraj az v nejakom 32tt sa da hovorit o definitivnej centralis ze by nebol mozny prirodzeny porod ak to tak bude. kamoska ju mala a o maternicu neprisla