Ahojte tehulky 🙂
Som v 28tt a diagnostikovali mi placentu praevia marginalis, na zaklade coho mam prikazany kludovy rezim. Mali ste / mate niektora podobnu komplikaciu pocas tehu? Je este moznost, ze sa mi placenta vytiahne hore?
Dakujem za Vase suksenosti,
Julka
Ty si ešte len v 28tt a placenta v podstate ani nazasahuje do krčka takže sa vytiahnuť môže.
Ona sa povacsine vytiahne ja som mala do 30 tt
ja som tiež mala a aj som bola týždeň hospitalizovaná kvôli krvácaniu...a nakoniec sa vytiahla a rodila som prirodzene 🙂
@juliettka88 Pri placente marginalis je sanca,ze sa povytiahne a mozete mat klasicky prirodzeny porid.Odporucam vam ten kludovy rezim,hlavne vela lezat.Drzim palce
@juliettka88 ahoj,ja mám ten istý problém s placentou. Ja som ale 22+4 a doktor povedal, že je tam veľká šanca, že sa vytiahne hore. Krvácala a spinila som ale iba jeden deň a poslal ma do nemocnice a odtiaľ ma poslali domov, že lepšie sa mi bude ležať doma. Len nech nám všetko dobre dopadne.
kočky, dakujem za podporu, verim v to, ze na najblizsej kontrole mi povie, ze sla aspon o kusok hore! 😉 tie, ktore este cakame, verim, ze nam to vsetkym dobre dopadne a budeme sa moct vytesovat z nasich krpcov!😍
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som mala placenta rotalis od 13tt placenta sa nevytiahla ani o milimeter, rodila som prvý deň 36tt cisárskym rezom, lebo som krvácala do maternice.
Všetci ma strašili tu na MK ako musím byť v nemocnici ako musí byť nado mnou dozor. Doma som mala ročnú dcérku a zvládla som to len s jednou hospitalizáciou počas tehu.