Dievčence chcem sa opýtať mali ste niekto placentu na PS na pravej hrane a rodili ste normalne ? nemali ste nejaké komkplikácie? a druhá vec co by som potrebovala poradit je ze kazde rano ked vstanem tak mam na nohach novu modrinu a pritom sa nikde neudrem ani nc..... bola som s tym aj u dokyho a bral mi krv ci nemam zlu zrazanlivost ale zevraj je vsetko ok.... neviete mi poradit nieco co by mi pomohlo??? dakujem vam
@kiwi82 ako ja citim pohyby malej dost casto len to som chcela vediet ci neboli nejake komplikacie ked je takto ta placenta. ako mne tie modriny nevadia len ide o to ze to dost boli aj ked som sa nikde neudrela asi preto ze su take velke..... dufam ze ked sa malinka narodi tak sa to strati....
Mala by si sa poradit s porodnikom. Placenta v predu nie je problém ak nejde o vcestnu placentu. Ja som mala počas celeho tehu placentu velmi nizko a v 36 tt som zacala krvacat z okrajov placenty a hrozila akutna sekcia. Stravila som par dni v nemocnici. Nakoniec sme to potiahli az tyzden po termine ale z rovnakych komplikacii to skoncilo sekciou.
@ushka no mne doki povedal ze zatial je vsetko ok a ze mozem normalne rodit ale ze ak zacnem krvacat mam ist do nemocnice lebo sa moze placenta oddelovat .bojim sa hlavne aby bola mala oki a nic sa jej kvoli tomu nestalo
Kocky aj ja mam.placentu v predu. A.chcela som sa opytat ci ste jiektora bola na 3d/4d utz a.ci ste videli drobceka... Chceme ist s muzom ale ked je vpredunplacrnta tak neviem ci to ma vyznam. Dakujem za odpovede
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja som mala pri prvej dcérke placentu vpredu. rozdiel bol len v tom, že som slabšie cítila pohyby, lebo ich tlmila brušná stena. rodila som prirodzene. A modriny, tak to neviem.......ale ked máš zrážanlivosť dobrú tak sa nemáš čo báť. tuším ascorutin je dobrý proti modrinám ale neviem, či sa môže v tehu. ak ti to neprekáža tak už vydrž už tomáš tiež len za pár 🙂 potom sa dáme dokopy 🙂